IniciConsells esportiusProp de quatre mil escolars del Baix Ebre gaudiran gratuïtament de la...

Prop de quatre mil escolars del Baix Ebre gaudiran gratuïtament de la pista de gel de Tortosa

Del 5 al 21 de desembre un total de 3.705 escolars del Baix Ebre gaudiran gratuïtament de la pista de gel ubicada al Parc Municipal de Tortosa.

L’activitat, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Ebre i que compta amb el suport de la Federació Comercial, Serveis i Hostaleria “Tortosa Més“, s’emmarca dins de la programació del Pla Català d’Esport a l’Escola.

En l’àmbit organitzatiu s’han pogut distribuir 90 franges horàries per on passaran 155 grups diferents d’alumnes de primària i secundària representants de 26 escoles i instituts del Baix Ebre. Com explica Antoni Gilabert, president del consell esportiu, “es tracta d’apropar a l’alumnat a una pràctica esportiva i lúdica pocs dies abans d’iniciar-se el període de vacances de Nadal, al mateix temps que donem l’oportunitat de què alguns joves puguin gaudir de la pista de gel, perquè segurament si no fos així no podríem fer-ho”.

L’associació “Tortosa Més” lliurarà també a cada alumne un val descompte d’un euro que podran utilitzar en adquirir una entrada mentre duri l’activitat de la pista de gel al 8 de gener.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

81 + = 85

Últimes notícies