IniciFutbol salaEl CFS Roquetes dóna la sorpresa i es classifica pels quarts de...

El CFS Roquetes dóna la sorpresa i es classifica pels quarts de final de Copa Tarragona

Comença l’any 2022 tal i com es va acabar el 2021 per al CFS Roquetes que li va passar absolutament per sobre a Futsalpax de Divisió d’Honor i va demostrar el perquè de la seua candidatura a l’ascens aquesta temporada.

Minuts intensos els que van poder viure en un partit d’anada i tornada al tram inicial, però de mica en mica els roquetencs anaven ficant setge als dominis visitants amb fins a quatre pilotes rebutjades pels pals, mentre els visitants també en tenien una rematada exterior que repelia el travesser. Als nou minuts, després de fallar fins a tres ocasions clares de gol els locals, es produïa una acció discutida en la que els visitants van reclamar la vermella directa al porter Dima. L’acció es produïa en una pèrdua de pilota a línia de mitjos dels roquetencs que provocava un rebot que sortia en direcció a porteria i el porter tirant enrera blocava la pilota amb les mans fora de l’àrea. L’àrbitre en no considerar l’acció voluntària i apreciar a un defensor per darrera de la línia de la pilota que podia haver arribat a refusar el perill, va aplicar correctament el reglament i només li va mostrar targeta groga.

El partit seguia amb les mateixes directrius fins que una ràpida contra ben portada per l’atac local finalment la culminava Fran incorporant-se per la banda esquerra en el gol que desfeia l’equilibri al marcador. Abans del descans David Solé amb una potent rematada feia el segon gol amb que es marxava al descans.

A la sortida dels vestidors els tarragonins miraven de pressionar fent una passa endavant conscients de que tenien que buscar el gol que els enganxés al partit davant el conjunt d’Edu Albiol que es mostraven molt concentrats i ferms per evitar qualsevol acció de perill per als visitants. Fins que a falta de vuit minuts per al final del matx, arran de la sortida d’un córner des de la dreta de l’atac, Michael guanyava l’acció d’estratègia al primer pal i marcava el tercer (32′). Sense temps de digerir el tercer arribava el quart quan Moha amb un fort xut des de la frontal aconseguia ficar el 4-0 (33′). Els de Carlos Altés a la desesperada provaven el joc de cinc per a buscar pressionar més a dalt a un conjunt local sense fisures defensives. Fruit d’aquesta dinàmica Fran recuperava una pilota fora de l’àrea a camp propi i connectava un globus que es convertia amb el cinquè i que pràcticament finiquitava l’eliminatòria a falta de cinc minuts per al final (35′). Eric, aprofitant un clar penal per mans de Fran tallant la trajectòria de la pilota en direcció a porta, transformava el penal que maquillava el resultat i els donava el gol de l’honor per als visitants (35′). Encara hi hauria temps per a dos gols més dels locals en la recta final fruit d’una contra culminada per Moha (37′) i una jugada de tiralínies pràcticament jugant al primer toc per part del conjunt d’Albiol que aprofitava Funes per a fer el setè i definitiu resultat (39′).

Superioritat manifesta del Roquetes que es guanyava el dret a accedir a la ronda de quarts de final on s’enfrontaran a l’Aula Esport de Reus d’aquí a tres caps de setmana.

Amb el cap a la lliga

Amb l’objectiu d’arribar a les fases finals de la competició del KO encaminat, els roquetencs aparquen la Copa per a centrar-se en la competició domèstica on li resten dos compromisos per a tancar la primera volta del campionat. Compten amb nou punts de marge sobre els perseguidors, tenint en compte que a la Pobla de Mafumet li resta per recuperar un partit (té els mateixos vint punts que el Riudecanyes que és segon i el quart classificat, el Torredembarra).

El visita el CFS Reus, novè classificat ara mateix a la taula amb 14 punts, però que encadenava tres victòries i un empat abans del parèntesi nadalenc i que els ha permès refer-se després de tres derrotes que havien encadenat de forma consecutiva (Pobla de Mafumet, Riudecanyes i Amposta B). Els d’Edu Albiol cas de sumar la victòria en aquest partit, s’assegurarien matemàticament el títol de campions d’hivern. No obstant, volen consolidar les expectatives d’ascens a Divisió d’Honor superant tant als reusencs com a l’Inter Pallaresos a domicili en la propera jornada per a completar una primera volta gairebé immaculada, on només han cedit dos empats davant el Flix i la Pobla de Mafumet.

El partit es disputarà a partir de les 18 hores de la tarda de dissabte. La jornada es completarà amb l’enfrontament directe a partir de les 17 hores entre el Rapitenc i l’Alforja B; el Lligallos-Riudecanyes a dos quarts de sis de la tarda; el Morell-Pobla de Mafumet a un quart de set de la tarda; el derbi de la màxima rivalitat comarcal entre el Flix i el Móra d’Ebre a partir de les 19 hores, mateix horari en el qual el Priorat Nord rebrà la visita de l’Amposta B. Per diumenge tancarà la jornada el duel entre el Torredembarra i l’Inter Pallaresos a partir de dos quarts de set de la tarda.