IniciFutbol salaEl CFS Roquetes es manté invicte a casa en derrotar al Mediterrani...

El CFS Roquetes es manté invicte a casa en derrotar al Mediterrani Cambrils (4-3)

El CFS Roquetes es va poder refer de l’ensopegada que va patir dimarts a la pista del Vinyols (2-1) en el primer desplaçament de la temporada i va mantenir la imbatibilitat a casa, en l’exili forçat al pavelló número 4 d’Amposta en no poder disposar del seu pavelló, en un derbi provincial molt renyit on finalment s’acabaven imposant per un ajustat marcador de 4-3.

El duel va tenir un inici vibrant. Primer eren els locals qui s’avançaven al marcador després d’una dilatada possessió que acabava en una assistència filtrada per David Solé cap a Jaume Cuella, que no perdonava davant el porter cambrilenc als dos minuts de la confrontació. Els d’Edu Albiol intentaven minimitzar els errors defensius oferint una gran imatge defensiva i dos minuts més tard del primer gol arribava l’acció del 2-0, en una combinació entre Jony i Fran que ampliava la renda per als locals. Però en una errada defensiva en la sortida de pilota des del darrera, la intercepció dels visitants muntava la contra que finalitzaven amb el gol de Chafer que obria un nou partit.

No obstant això, el Roquetes mostrava la seua identitat estant molt concentrats i el gol que retallava les distàncies al marcador, no els afectava seguint fent un joc vertical i molt ordenat que els permetia tan sols dos minuts més tard a tornar a situar dos gols de distància en una acció d’estratègia culminada per Josep després de rebre la passada d’Albert. Amb aquest resultat es marxava als vestidors amb un 3-1 favorable als interessos del conjunt ebrenc.

A la represa, però, el Mediterrani Cambrils sortia molt més intens que als primers vint minuts davant un conjunt roquetenc ben posicionat en defensa per mirar de contenir els atacs visitants. Tot i així, arribava el gol que reduïa distàncies per als de Quim Manresa quan als tres minuts aconseguien el 3-2. Restaven disset minuts per davant i el partit adquiria una dinàmica amb una intensitat alta i més encara quan els del Camp de Tarragona es situaven amb el joc de cinc. El duel es convertia en una anada i tornada a les dues àrees fins que quan faltaven cinc minuts per al final del matx una jugada de Tahar en que assistia cap a Quique Forcadell, semblava decidir amb el 4-2. Però el Cambrils no es donava per vençut i tan sols un minut més tard David li tornava a donar incertesa a un tram final d’infart, tot i que ja no hi van tornar a existir més moviments al marcador.

En resum, segona victòria del CFS Roquetes a casa, amb una molt bona estrena al campionat de lliga de la Divisió d’Honor. Aquesta setmana intentaran seguir amb aquesta molt bona dinàmica en la visita al feu del CFS Reus, l’equip que ha acabat ocupant la plaça que deixava vacant la Sénia, per la seua renúncia a la categoria. El partit arrancarà a partir de dos quarts de set de la tarda a l’Olímpic de la capital del Baix Camp, amb arbitratge a càrrec d’Adrian Hernández Rodríguez i Joaquim Rodríguez Vila, del comitè tècnic arbitral del Vallés Occidental, amb la intenció de sumar la primera victòria lluny del pavelló municipal de Roquetes, d’aquesta temporada.

CFS ROQUETES, 4
CFS MEDITERRANI CAMBRILS, 3

CFS Roquetes: Dima, Jaume Cuella, Albert, Fran, Quique Forcadell. També van jugar: Josep, Elio (ps), David Solé, Marci, Jonathan, Tahar, Pau Benito.

CFS Mediterrani Cambrils: A.

Àrbitre: Jordi Mateu Rodríguez i Adrià Mesalles Berdala de la delegació arbitral de Lleida Oest amb Albert Navarro Capilla del comitè arbitral de Terres de l’Ebre com a jutge assistent. Van amonestar a Tahar (18′) del CFS Roquetes i a Pau Torné (13′) i Gerard Marqués (38′) del CFS Mediterrani Cambrils.

Gols: 1-0, Jaume Cuella (2’); 2-0, Fran (4’); 2-1, Chafer (10’); 3-1, Josep (12′); 3-2, Marc (22’); 4-2, Quique Forcadell (35′); 4-3, David (36′).

Teniu la classificació del grup tercer de Divisió d’Honor catalana, després de la tercera jornada de lliga, clicant sobre la imatge inferior: