IniciFutbolFutbol femeníEl Gandesa acaba indignat amb l'arbitratge que motiva la remuntada local (3-2)

El Gandesa acaba indignat amb l’arbitratge que motiva la remuntada local (3-2)

Les decisions arbitrals van acabar jugant en contra dels interessos del Gandesa, fet que va motivar la indignació del conjunt terraltí, sobretot en una acció on a falta de deu minuts per al final de la confrontació quan la davantera grana en una entrada a destemps va provocar la lesió de la central gandesana i que va motivar la substitució forçada de la jugadora visitant, quan l’arbitre només ho va castigar amb la falta sense cap sanció més quan era, segons el criteri del Gandesa, mereixedora de la targeta roja directa per ser una agressió sense pilota.

Fins llavors el partit estava controlat per les noies de Jordi Calvo que van ser capaces d’aixecar el marcador advers amb el qual es situaven les tarragonines prop de la mitja hora de partit, quan en un error de la sortida de pilota des de la zona defensiva visitant, una intercepció motivava que les grana, que no s’havien pogut acostar amb perill, perforessin per primera vegada el marc defensat per Ripoll. Des de l’inici les visitants van sortir amb un disposament tàctic encomiable que els hi permetia dur el control i la iniciativa del joc, fet que els hi permetia generar les accions més clares de gol.

Reacció immediata del conjunt de la capital de la Terra Alta, que en comptes d’afectar-los e gol encaixat, es van sobreposar i van seguir en el mateix plantejament de partit, trepitjant l’àrea local fins que Iris culminava una bona sortida des del darrera que propiciava l’empat a un. I a dos minuts del descans, Janira feia el segon gol que capgirava la situació al marcador i premiava el gran treball realitzat per les gandesanes durant els primers quaranta-cinc minuts de partit.

A la represa, el duel seguia amb les mateixes directrius, amb un Gandesa molt ben posicionat sobre el terreny de joc i sense passar engúnies defensives fins a arribar al darrer quart d’hora quan es produïa la jugada que va motivar la substitució de la central terraltina, en patir un fort cop al seu turmell dret, i tenint que resituar a una jugadora que no estava habituada a jugar en aquesta posició del terreny de joc. A partir d’aquí, el desconcert juntament amb el desgast físic que va realitzar el conjunt ebrenc al llarg del partit, es van combinar per a que arribés el gol de la igualada local a falta de tan sols cinc minuts per arribar a la conclusió del matx. Pràcticament, en temps d’afegit, arribés el tercer gol que culminava la remuntada tarragonina que deixa al Gandesa sense haver puntuat en les dos jornades que s’han disputat fins ara.

Aquest dissabte a partir de dos quarts de set de la tarda tindran una bona oportunitat per a estrenar el caseller de victòries, quan rebran a casa la visita del Vilanova, un altre conjunt que marxa en zero punts a la classificació després d’haver disputat un sol partit.

NÀSTIC DE TARRAGONA, 3
CF GANDESA, 2

Nàstic de Tarragona: Isa, Ekaterina, Vero, Carla, Itziar, Andrea, Amelia, Cloe, Irene, Marlene, Clàudia. També van jugar: Sònia, Vània (ps), Natàlia, Gina, Lisbeth.

CF Gandesa: Ripoll, Castellví, Geor, Sofia, Iris, Paula, Jazmin, Andrea Cuello, Pomada, Ariadna, Frigola. També van jugar: Janira, Cinta, Sara, Eulàlia.

Àrbitre: Antonio Berzosa Carballo, de la delegació arbitral de Tarragona.

Gols: 1-0, Paula (29′); 1-1, Iris (32′); 1-2, Janira (43′); 2-2, Irene (85′); 3-2, Amélia (90’+2′).

La classificació al grup 2 de la lliga femenina provincial, després de disputar-se la segona jornada del campionat, queda com podeu veure a la imatge inferior: