IniciFutbol salaEl FS Batea s'estrena a primera divisió amb una golejada que li...

El FS Batea s’estrena a primera divisió amb una golejada que li dóna el liderat (16-2)

Debut somniat a la categoria per al Futbol Sala Batea, després d’aconseguir la temporada passada el flamant ascens des de la segona divisió, que davant un la Pobla de Mafumet afiançat ja a la categoria els va desbordar per complert aconseguint un correctiu de 16 a 2 que els situa en primera posició del subgrup 6B de primera divisió.

Els de la Terra Alta van sortir endollats des de l’inici i als sis minuts Renatas i Enric havien obert distàncies al marcador gràcies als dos primers gols de la confrontació, que ficaven el partit de cara per als interessos del homes d’Antonio Blas. No obstant això, els del Tarragonés aconseguien retallar distàncies al marcador arran d’una acció culminada per Emilio. Però resultava un miratge, davant la gran superioritat que van oferir en aquest partit els terraltins, que marxaven als vestidors amb un contundent marcador favorable de 6 a 1 després que en quatre minuts arribessin tres dianes més, els compresos entre els 11′ i el quart d’hora de la primera meitat.

A la represa, tot i el gol matiner que retallava amb el segon gol de la Pobla pràcticament en la primera acció del segon temps, el Batea no va abaixar el peu de l’accelerador i van completar uns segons vint minuts de joc amb fases de joc brillant que els permetia incrementar les diferències al marcador, arribant a fer deu gols més, destacant l’aportació de Jordi, autor de quatre dels setze gols que marcaven els terraltins.

Després d’aquesta contundent victòria els bateans es desplaçaran a la pista del Castellvell en la propera jornada, equip que va poder sorprendre al Móra d’Ebre en la jornada inaugural i aconseguia una altra de les golejades de la jornada (3-10). El partit es disputarà a partir de les set de la tarda de dissabte a la pista municipal de Castellvell del Camp.

FS BATEA HOSTAL DE L’ANTON, 16
CF POBLA DE MAFUMET, 2

FS Batea Hostal de l’Anton: Casadó, Nil, Jordi, Calvo, Renatas. També van jugar: Adrià, Marcel, Igor, Mora, Gerard (ps), Enric.

CF Pobla de Mafumet: Alberto, Aleix, Aaron, Aleix, Adrian. També van jugar: Zaka, Emilio, Raul.

Àrbitre: Ricard Besora Doménech, del col·legi arbitral de Tarragona. Targetes per a Jordi (21′) dels locals i per a Aaron (8′), Raul (14′) i Aleix (37′) dels visitants.

Gols: 1-0, Renatas (2′); 2-0, Enric (6′); 2-1, Emilio (9′); 3-1, Jordi (11′); 4-1, Marcel (13′); 5-1, Nil (15′); 6-1, Igor (19′); 6-2, Aaron (21′); 7-2, Nil (22′); 8-2, Marcel (24′); 9-2, Jordi (26′); 10-2, Adrian (pp) (34′); 11-2, Renatas (35′); 12-2, Calvo (35′); 13-2, Enric (36′); 14-2, Jordi (38′); 15-2, Igor (39′); 16-2, Jordi (39′).

La classificació al subgrup 6B de la primera divisió provincial de futbol sala, després de disputar-se la jornada inaugural del campionat, queda com podeu veure a la imatge inferior: