IniciFutbol salaEl CFS Roquetes es queda sense ascens a Divisió d'Honor (6-2)

El CFS Roquetes es queda sense ascens a Divisió d’Honor (6-2)

No va poder ser. La major eficàcia durant la primera meitat del Ponent Futsal Alcarràs, va ser la nota determinant per a la sort de l’eliminatòria situant un 4-1 enganyós després de les nombroses arribades que van disposar el CFS Roquetes fins arribar a l’equador del matx.

Els primers compassos del partit van estar marcats pel respecte mutu i les precaucions defensives d’ambdós conjunts. De mica en mica, els de Roquetes van guanyar presència ofensiva i van posar setge als dominis locals intervenint el porter Miquel amb encert per evitar el gol que els avancés al marcador. També Dima va estar atent per evitar dos contracops dels de la Terra Ferma fins als sis minuts de joc quan no podia aturar el llençament de Joel que els avançava al marcador. Tot i això, Jaume Cuella restablia la igualtat al marcador als deu minuts de joc. A partir d’aquí tres accions dels lleidatans culminades per Robert (13′), Jose Maria (15′) i Joel al darrer minut del temps reglamentari mostraven l’eficàcia demolidora dels del Ponent i li posaven el partit molt coll amunt en arribar al descans.

A la sortida dels vestidors els del Baix Ebre arriscaven i semblaven ficar-se-li les coses de cara quan als dos minuts aconseguia el gol que retallava les distàncies al marcador. No obstant això, els locals marcaven cinc minuts més tard tornaven a ampliar la renda al marcador amb tres gols de diferència. Tot i seguir insistint, amb el joc de cinc als darrers cinc minuts amb el joc de cinc amb el porter-jugador, topaven davant la fèrria defensa lleidatana i l’encert del porter que evitava que els roquetencs es puguessin enganxar altre cop al partit. Al darrer minut en una pilota picada des de la línia de mitjos després de tocar al pal esquerre de la porteria roquetenca, Xexu, va culminar la golejada local i va tancar el partit amb el 6-2 que deixava als del Baix Ebre a primera catalana a falta de saber si per possibles compensacions poden ascendir a Divisió d’Honor, ja que podria existir el cas de que el Laguna no pugui fer equip i deixaria una plaça vacant a la categoria immediatament superior que l’ocuparia en aquest cas el Roquetes.