IniciPoliesportiuPatinatgeMedalla d'or de Roger Arasa en juvenils, i Pol Forné en cadets,...

Medalla d’or de Roger Arasa en juvenils, i Pol Forné en cadets, al Campionat de Catalunya de patinatge

Una setmana després que a Rubí es coronessen els campions de Catalunya sènior i júnior 2022 de patinatge artístic, a Celrà, població de la comarca del Gironés, es va disputar el corresponent a les categories immediatament inferiors, cadet i juvenil, amb un total de 70 participants.

El doble campionat de Catalunya va estar organitzat pel CP Celrà amb la col·laboració del Comité Català de Patinatge Artístic. Van entregar medalles Eduard Casals, vicepresident de la FCP i responsable del CCPA, Cati Fontané, delegada territorial de la FCP a Girona, i Bienve Pardell, delegat territorial de la FCP a Lleida. Una competició que va representar un nou èxit per al Club Patí l’Aldea amb les medalles d’or de Roger Arasa i Pol Forné.

Roger Arasa va dominar la categoria Juvenil masculina de principi a fi, proclamant-se campió de Catalunya amb 132’08 punts. Rubén Quintero (CPA Ripollet) va acabar segon superant per la mínima el centenar de punts (100,57) i Adrià Oliete (AS Cunit) va fer-se amb la medalla de bronze remuntant des de la cinquena posició que tenia en el programa curt.

En la competició femenina victòria de Carme Tiburcio (CPA Polinyà), amb 121,86 punts, compartint podi amb Africa Valiente (CPA Ripollet), 118.81 i Laura Solé (CP Parets). El campió cadet masculí, com el juvenil, va ser del CP L’Aldea. Pol Forné, amb 137’06 de valoració va treure gairebé quaranta punts al segon classificat. Lluís Gàmez (CPA Sant Vicenç de Montalt) va penjar-se la medalla de plata amb 98’06 punts i Jan Seoane (CPA Olot) va mantenir la tercera posició que tenia dissabte amb 86’51 punts finals.

En categoria Cadet femení va haver-hi un podi completament provinent de la demarcació territorial de Barcelona. La classificació final, a més, va acabar molt igualada. Johanna Solvas (CP Parets), va pujar al calaix més alt del podi amb 120’00 de valoració. Ivet Ashurst (CP Parets) va obtenir la plata amb 119’71 punts; i Paula Román (CPA Ripollet), bronze amb115 ’05 punts.