IniciFutbol salaEl CFS Roquetes no pot capgirar la mala dinàmica en la que...

El CFS Roquetes no pot capgirar la mala dinàmica en la que està immers

No van poder aprofitar el bon resultat de la Copa Tarragona, que li permetia al Roquetes classificar-se per les semifinals de la competició del KO davant els Guiamets de la setmana anterior quan s’imposaven per un contundent 8 a 2, no va servir-li als del Baix Ebre per a mirar de trencar la mala dinàmica que arrosseguen a la competició domèstica on acumulen una ratxa preocupant de set partits sense conèixer la victòria, en els quals només han sumat dos empats amb 2 punts dels darrers vint-i-un possibles, que els ha fet caure fins la novena plaça de la classificació separats a tan sols quatre punts de les places de perill.

Afrontaven la visita a una de les pistes més complicades de la lliga, on només ha estat capaç d’imposar-se el Torredembarra. La resta de compromisos disputats han estat victòries per als lleidatans, que es consoliden en la part capdavantera del grup emparellats en el segon lloc amb el Solsona amb vint-i-vuit punts a tan sols del lideratge que ocupa el Valls amb trenta. Un equip que ha anat de menys a més al llarg de la temporada, encadenant una ratxa de vuit victòries en els darrers deu partits on tan sols han cedit una única derrota davant el fins llavors líder de la categoria, el Linyola ‘B’ que s’imposava per dos gols a un i cedint un empat a la pista del Maristes de Lleida (1-1).

Els locals sortien amb la lliçó ben apresa per no tornar a cometre els errors del partit inaugural al pavelló municipal de Roquetes, quan en aquella ocasió els d’Edu Albiol s’imposaven de forma rotunda per un contundent marcador de 8 a 2. El principi del partit va estar marcat per les reserves defensives de tots dos conjunts, que miraven de no encaixar aviat. Tot i això, els locals es feien amb el control territorial i buscaven la porta d’Elio amb assiduïtat ressistint els roquetencs les envestides dels lleidatans fins al minut 6, quan arran d’una acció d’estratègia, els locals perforaven el marc dels ebrencs per primera vegada. Amb el gol, la pressió local anava en augment i el Roquetes no aconseguia trenar accions per a generar perill. En dos accions pràcticament consecutives, el Maials aconseguia ampliar la renda al marcador amb el 3 a 0. En la recta final del primer temps, els d’Albiol, van disposar de dos accions que no acabaven en gol per molt poc i s’enfilava el camí dels vestidors amb aquest marcador clarament favorable per als locals.

A la represa, els del Baix Ebre saltaven a la pista amb la intenció d’escurçar diferències però no obstant als quatre minuts, en una contra, els locals superaven a Raúl i feien el quart. Amb més de deu minuts per davant, els roquetencs sortien amb el porter-jugador. Amb llargues possessions, però sense arribar a intimidar la porta rival, arribava el cinquè local, en una pèrdua de pilota jugant de cinc. Amb gairebé tot perdut, els ebrencs insistien de cinc. Fruit d’això, arribaven gairebé dos gols seguits de Pau Benito, que maquillaven un marcador excessivament abultat, pels mèrits fets per tots dos equips.

FS BARÓ DE MAIALS, 5
CFS ROQUETES, 2

FS Baró de Maials: Albert Martí, Polo, Roger, Arnau Palou, Omar. També van jugar: Adrià (ps), Ivan Prats, Aleix, Albert Areste, Lluís, Andreu.

CFS Roquetes: Elio, Quique Forcadell, Josep, Tahar, Pau Benito. També van jugar: Jaume Cuella, Albert, Fran, David Solé, Jonathan, Raúl (ps), Michael.

Àrbitre: Roger Cerrada Morilla i Raúl Crisostomo Gaspar de la delegació de Barcelona Nord, assistits pel jutge de taula Jordi Parramona Moroba de la delegació arbitral de Lleida. Van amonestar als visitants David Solé (4’) i Fran (32′).

Gols: 1-0, Omar (6’); 2-0, Roger (17’); 3-0, Polo (18’), 4-0, Omar (23’); 5-0, Albet (31’); 5-1, Pau Benito (33’); 5-2, Pau Benito (34’).

Teniu la classificació del grup tercer de Divisió d’Honor catalana, després de la catorzena jornada de lliga, clicant sobre la imatge inferior: