IniciFutbol1ª CatalanaQuinze minuts fatídics ensorren a l'Ascó davant un rival directe

Quinze minuts fatídics ensorren a l’Ascó davant un rival directe

Un primer quart d’hora calamitós va condemnar a l’Ascó en un partit que els deixa molt tocats i enfonsats a la cua de la taula, després de medir-se al tercer rival directe en les tres jornades precedents on tan sols han pogut sumar un punt de nou possibles. Una reacció que no ha sigut efectiva i que deixa als riberencs enfonsats a la cua del grup i amb perspectives molt dolentes per intentar salvar la categoria.

Arran d’una sacada de banda, quan només s’havien disputat tres minuts, s’originava l’acció del primer gol del partit, quan Barroso des de l’interior de la frontal recollia una pilota pentinada i engaltava un tret inapelable al que no va poder res el porter asconenc Lluc. Però quan encara no havien pogut digerir el gol matiner dels visitants, els de Jordi López, que estaven desconcertats per encaixar el primer gol del partit, rebien el segon als catorze minuts, després d’una mala sortida de pilota des del darrera que deixava completament sol a Prades dintre l’àrea per afusellar i posar més terra de per mig amb el 0-2 que situava el duel molt coll amunt per a l’Ascó. No obstant això, els de la Ribera d’Ebre van poder reaccionar i amb arribades de Konu, Arkoh i Hamza gaudien de tres bones situacions per haver marcat i retallat l’avantatge visitant al marcador.

A la represa, l’Ascó es bolcava a l’àrea rival i generava arribades i en dues ocasions es topava amb el pal en rematades de Marc Blanch i Enric Cubells. La recerca del gol feia deixar espais en defensa que el Catllar aprofitava a la contra, sense poder sentenciar.

Podeu veure el resum del partit a partir del minut 22:57 del programa de Minut 91 del portal web Esports TE:

FC ASCÓ, 0
CE EL CATLLAR, 2

FC Ascó: Lluc Gibert, Roda (Arnau Cervelló, 45′), Sergio Cáliz (Nacho, 45′), Ferran Meseguer, Marc Blanch, Konu, Enric Cubells, Facu (Sidi, 65′), Arkoh (Jani Roca, 76′), Hamza (Gerard Roigé, 65′), Eric Jerez.

CE el Catllar: Alfonso, Marc (Pau, 76’), Barroso, Ian Arques (Iker Cid, 86’), Vizcaino, Prades (Arnau Ramírez, 65’), Lucas, Pedro, Arnau Ollé, Miranda (Sergio, 45’), Hamir (Òscar, 59’).

Àrbitre: Adrià Zúcar González, assistit per Joan Seuma Perat i per Sergi Sánchez Esteve del comitè tècnic arbitral de Lleida. Targetes per als locals Roda (7′), Facu (36′), Sergio Cáliz (85′) i a l’entrenador Jordi López (57′) i per als visitants Hamir (22′), Prades (28′), Arnau Ollé (42′), Arnau Ramírez (70′), Sergio (85′) i Iker Cid (89′).

Gols: 0-1, Barroso (3′); 0-2, Prades (14′).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la dissetena jornada al grup tercer de la primera catalana, clicant la imatge inferior: