IniciFutbol salaEl CFS Roquetes s'assegura la promoció i sentencia l'Amposta B al descens

El CFS Roquetes s’assegura la promoció i sentencia l’Amposta B al descens

Amb la ment posada en la derrota de la setmana anterior per 5 a 0 davant el Riudecanyes que els costava el lideratge, el CFS Roquetes saltava a la pista amb la mentalitat posada en assegurar la plaça de promoció d’ascens i esperar una ensopegada del Torredembarra davant el CFS Reus. I així ho van aconseguir, van poder certificar la classificació per a promocionar a falta de dues jornades per al final de lliga, però la segona premisa no es va poder produir i els torrencs derrotaven als reusencs i segueixen liderant la classificació amb dos punts de marge respecte als roquetencs.

Sabedors que no podien fallar davant el conjunt ampostí (que va consumar el descens de categoria a segona divisió provincial), sortien amb excessius nervis i això ho aprofitaven els de la capital del Montsià per a sorprendre i avançar-se al marcador quan Roger culminava un contracop als cinc minuts de joc. Reacció immediata dels locals, que tan sols un minut més tard, restablien la igualada en una acció culminada per Jaume Cuella. Amb l’empat, els del Baix Ebre es trobaven amb el seu joc i dominaven per complert arribant dos gols de David que li donaven la volta al partit en tres minuts de temps. Amb el marcador favorable sortia la millor versió dels d’Edu Albiol que aconseguien el quart abans d’enfilar el camí dels vestidors en una bona triangulació que Pau definia amb el 4 a 1 que li donava tres gols de marge als roquetencs abans d’enfilar el descans.

A la represa, el Roquetes no abaixava el peu de l’accelerador i ràpidament Josep, quan encara no s’havien disputat ni dos minuts del segon temps, aconseguia el cinquè que li posava el partit molt coll avall per als interessos dels del Baix Ebre, tot i respondre d’immediat per mitjà de Roger i retallar les distàncies amb el 5-2 tan sols un minut després. Lluny de posar-se nerviosos, Quique aconseguia fer el sisè en l’acció immediatament posterior, aprofitant una pilota dividida dins l’àrea. El partit avançava generant atacs els d’Edu Albiol i controlant defensivament els atacs esporàdics que intentaven els ampostins, que no van poder inquietar la porta defensada per Raúl. A dos minuts del final del matx, Pau s’encarregava de tancar el marcador definitiu.

Amb aquesta derrota i la victòria del Flix a la pista del Rapitenc, es consuma el descens matemàtic a la categoria immediatament inferior del filial de l’Amposta.

Teniu la classificació del grup sisè de Tarragona de 1a divisió catalana després de vint-i-quatre jornades disputades, clicant sobre la imatge inferior:

La propera jornada:

El Roquetes visita aquesta setmana la pista del Reus (davant l’equip que els hi va trencar la imbatibilitat aquesta temporada i va aconseguir trencar-los la dinàmica que acumulaven d’onze jornades consecutives sense perdre derrotant-los per 5 a 7) diumenge a partir de les 19 hores del vespre. Mitja hora més tard arrancarà el duel entre l’Inter Pallaresos i el Torredembarra, davant un equip que va consumar el descens la setmana anterior després de la victòria del Flix a la Ràpita i tenint en compte que el coeficient particular el tenen perdut respecte als riberencs dels quals els separen sis punts.