IniciFutbol salaEl FS Flix surt del descens directe en detriment del CFS Rapitenc...

El FS Flix surt del descens directe en detriment del CFS Rapitenc (4-8)

Era una final per la permanència i el Flix va aconseguir una importantíssima victòria a domicili a la pista del CFS Rapitenc, que a més els garantia el factor del coeficient particular favorable en cas d’empat a punts. Els de la Ribera d’Ebre, que van poder sumar dues victòries de forma consectutiva, per primer cop aquesta temporada van aconseguir a més sortir de les places de descens directe (que han vingut ocupant durant moltes jornades de lliga) en detriment dels del Montsià que ara cauen a les places per perdre la categoria, després d’haver sumat un sol punt en els darrers set compromisos.

Els dos equips (que a la primera volta van mantenir un enfrontament per xarxes socials previ a la disputa del partit) eren conscients de la importància dels punts en litigi i van saltar a la pista amb moltes precaucions defensives. Eren els riberencs qui intentaven portar el pes del joc i generar arribades davant els dominis dels de Francesc Calduch, però va ser en un error en la trancisió ofensiva dels roig-i-blancs quan Manuel interceptava la pilota als vuit minuts de joc i aconseguia trencar l’inicial empat al marcador posant en avantatge als mariners. No obstant això, els de Jordi Castellví reaccionaven d’immediat i tan sols dos minuts més tard Ferran en recollir un refús del porter rapitenc enviava la pilota al fons de la xarxa i restablia l’empat amb el qual s’arribava al descans.

Després del pas per vestidors, els riberencs conscients que no els valia l’empat van sortir amb més determinació en atac i li donaven la volta al partit arran d’una acció d’Oriol que capgirava la situació als nou minuts de la segona meitat. Aquest gol va obrir un període de cinc minuts autènticament bojos on els rapitencs responien dos cops als avantatges flixancos al marcador, empatant en dues accions d’Andrei (30′) i Cristian (33′) mentre els de Castellví aconseguien posar-se per davant en tres ocasions més quan Aleix feia el 2-3 (31′) en una acció individual de molta qualitat tècnica on deixava clavat al porter local i Lewis ficava el 3-4 als 34′. En l’acció immediatament posterior Aleix feia el seu segon en el compte particular i situava el 3-5 que obria un forat de dos gols al marcador que seria determinant per als de la Ribera d’Ebre (35′). A partir d’aquí la definició en atac del Flix, en dues accions d’Oriol (38′ i 39′), que completava el seu ‘hat-trick’ particular, i Ferran (39′) deixaven el duel vist per a sentència i a més li donaven el coeficient particular favorable. Andrei, en la darrera jugada del matx, completava el tanteig definitiu amb el 4-8.

Teniu la classificació del grup sisè de Tarragona de 1a divisió catalana després de vint-i-quatre jornades disputades, clicant sobre la imatge inferior:

La propera jornada:

Li resten dos finals al FS Flix per mirar de mantenir-se fora dels llocs de descens directe, les quals dos equips ja estan sentenciats al descens de categoria com son l’Inter els Pallaresos i l’Amposta B. La tercera plaça estarà en joc entre els riberencs, que ara superen per un punt al CFS Rapitenc i els del Montsià. Els de la Ràpita es desplaçaran a dues pistes complicades, les de l’Alforja B i la Pobla de Mafumet, mentre els de Flix visiten aquesta jornada en un duel de màxima rivalitat comarcal la pista del CFS Móra d’Ebre i tanquen la lliga rebent a l’Alforja B. El partit d’aquesta setmana on intentaran sorprendre als morencs, ja salvats matemàticament, arrancarà a partir de les 20 hores del vespre, mentre el partit on els mariners visitaran l’Alforja tancarà la propera jornada a partir de dos quarts de vuit del vespre de diumenge.