IniciFutbol salaEl FS Tortosa, ja amb el descens certificat, encaixa una dolorosa golejada

El FS Tortosa, ja amb el descens certificat, encaixa una dolorosa golejada

El FS Tortosa, amb el descens de categoria ja consumat des de la setmana passada, no va tenir opció de donar rèplica davant un conjunt que de ben segur l’acompapanyarà la propera temporada a primera divisió, el Futsalpax Tarragona, que va golejar-los àmpliament en el compromís de l’avantpenúltima jornada a Divisió d’Honor (9-2).

El resultat és un xic enganyós i abultat pels mèrits dels dos equips sobre la pista. Nosaltres arribàvem un pel tocats després de consumar el descens de categoria la setmana passada, però tot i això disposavem de tres oportunitats molt clares als primers compassos del partit que podien haver inaugurat el marcador i el fet de no definir-les permetia que en un error en la trancisió ofensiva de l’equip, encaixèssim el primer gol abans dels deu minuts de partit” ens comentava el tècnic tortosí Joan Accensi que afegia que “seguíem atacant i en una indecisió del nostre porter li deixava la pilota a peus del pivot d’ells i ens costava el segon gol abans d’arribar al descans“.

Vam decidir al descans arriscar amb el porter-jugador i vam llançar el partit en aquesta determinació ja que no ho vam saber interpretar i ells aconseguien trencar aquesta dinàmica fent dos gols que ja deixaven el partit vist per sentència. La lectura positiva per a nosaltres en aquest partit va ser la participació dels tres juvenils que ens fa ser optimistes de cara a la propera temporada on el fet de rejuvenir la plantilla crec que ens aportarà coses positives. En aquests partits fins a final de temporada seguirem donant entrada a jugadors de la base per tal que es foguegin i vagin adquirint experiència de cara a la temporada vinent” ens deia l’entrenador del Futbol Sala Tortosa.

Podeu clicar a la imatge per a veure la classificació del grup 3 de de la Divisió d’Honor catalana, després de disputar-se la vint-i-quatrena jornada de lliga:

La propera jornada:

L’Huracans la Selva, líder de la categoria que es juga l’ascens directe davant el Lleida Esportiu, serà el rival de torn de cara a la propera jornada. Els tortosins, alliberats després de consumar el descens, jugaran sense cap tipus de pressió i intentaran plantar cara davant un conjunt que va poder trencar la setmana passada davant el Valls les tres derrotes que acumulaven i que li han fet minvar l’avantatge que portaven al capdamunt de la categoria. El partit es jugarà a partir de les 17 hores de la tarda de diumenge (dos hores abans del partit on el Lleida visita la Sénia) amb arbitratge del col·legiat tarragoní Eder Prieto Carrasco formant parella amb l’àrbitre de la delegació de l’Anoia, Jordi Boleda Cantero.