IniciFutbol salaEl CFS Roquetes visita l'Alcarràs defensant el lideratge abans de l'aturada

El CFS Roquetes visita l’Alcarràs defensant el lideratge abans de l’aturada

Després de sorprendre a l’actual líder de la classificació i haver-se situat en primera posició del grup, el CFS Roquetes defensarà la condició de líder de la categoria a la pista de l’equip que el va acompanyar aquesta mateixa temporada a la Divisió d’Honor i que es va imposar l’exercici anterior davant els del Baix Ebre a la promoció d’ascens, l’Alcarràs.

Els de Roquetes, que han arrancat la temporada del debut a la categoria de forma impecable, on han cedit tan sols una derrota al camp del Vinyols (2-1) i un empat a domicili al camp del també debutant Reus (4-4) en les set jornades disputades, volen tancar la segona aturada de la competició abans del pont de la Constitució mantenint o inclús ampliant l’avantatge al capdamunt de la taula. Tot i això, els de la Terra Ferma han guanyat els dos compromisos que han disputat fins ara a casa, on han caigut derrotats els Reus (5-2) i la Sentiu (3-0). Després d’una mala dinàmica amb tres derrotes consecutives a fora de casa, en el partit de la jornada passada es van imposar en golejada per 1 gol a 9 al camp del Laguna, un triomf que tot i així els situa en novena posició amb nou punts a tan sols dos de distància respecte a les places de promoció de descens.

Els d’Edu Albiol, per la seua banda, atravessen un moment molt dolç en els que han sumat 13 de 15 possibles i sobretot amb la victòria contundent davant el Linyola B (7-2) que els deixava provisionalment en el lloc d’ascens directe cap a la tercera divisió. Han guanyat quatre dels darrers últims cinc partits de lliga. Tot i així, tenen molt present la derrota àmplia que van patir davant els lleidatans a la promoció (6-2).

Victòria de líders

En el darrer partit s’enfrontaven davant un filial del Linyola, que es presentava al pavelló dels del Baix Ebre com a líders, només havent cedit un empat davant el Torredembarra (4-4). Resultava una prova de foc per als de Roquetes, que tenien un examen per avaluar les possibilitats reals de lluitar per l’ascens aquesta mateixa temporada.

El partit s’iniciava amb cautela per part d’ambdós equips, per mirar de no cometre errades davant el rival que els compliqués la situació. Durant gairebé més de deu minuts de joc, no es van acostar a les àrees amb relatiu perill imposant-se les reraguardes i el treball de contenció de tots dos conjunts. Fins que al minut 14, en una pèrdua de pilota en la sortida del darrere dels lleidatants, Tahar molt més murri s’apoderava de l’esfèric i amb una rematada potent acosenguia desfer la igualtat al marcador i obrir la llauna per part local. El gol, no va descol·locar als visitants, que replicaven d’immediat i en una ràpida trancisió ofensiva a la contra, trobaven el camí del gol que restablia l’equilibri a l’electrònic, resultat amb que s’arribava a enfilar el camí de vestidors a l’equador de la confrontació.

Res va tenir a veure el segon temps. Els locals sortien molt millor a la pista, molt concentrats davant el potencial del rival i amb les idees ben clares del que volien i com arribar-los-hi a fer-los mal als de la Terra Ferma. En una acció d’estratègia, Tahar tornava a posar per davant als groguets aprofitant una assistència medida de Quique Forcadell, quan es duien quatre minuts. Semblava que el partit es posava de cara als del Baix Ebre, però arran d’una jugada embolicada el Linyola aconseguia tornar a empatar. No obstant això, en tres minuts de marge dos accions culminades per Pau i Moha obrien forat al marcador per als roquetencs, que en els cinc minuts finals van aprofitar els espais que deixaven els lleidatans buscant el tercer gol que els obrís les esperances per arribar a empatar i amb el joc de cinc, ben defensat pels d’Edu Albiol, les contres eren letals en favors dels interessos locals culminant amb tres accions de Pau, Tahar (que completava el seu hat-trick) i Fran que sentenciava un duel que ratifica als de Roquetes entre els candidats a l’ascens.

CFS ROQUETES, 7
CFS LINYOLA ‘B’, 2

CFS Roquetes: Dima, Jaume Cuella, Fran, Marci, Pau Benito. També van jugar: Albert, Elio (ps), Quique Forcadell, Jonhy, Tahar, Raúl (ps), Moha.

CFS Linyola ‘B’: Robert, Albert, Marcel, Sergi, Jonathan. També van jugar: Vidal (ps), Arnau, Guillem, Josep Antoni, Silva, Cristian, Farouk.

Àrbitre: Josep Maria Folch Bellmunt i Toni Pedrol Hernández del comitè tècnic arbitral de Tarragona amb Heribert Hermano Fornós de jutge assistent, del comitè tècnic arbitral de Terres de l’Ebre. Van amonestar als visitants Marcel (9′), Silva (27′) i Guillem (29′).

Gols: 1-0, Tahar (14’); 1-1, Silva (17′); 2-1, Tahar (24’); 2-2, Josep Antoni (26′); 3-2, Tahar (27’); 4-2, Moha (30′); 5-2, Pau (34′); 6-2, Tahar (35′); 7-2, Fran (37′).

Teniu la classificació del grup tercer de Divisió d’Honor catalana, després de la setena jornada de lliga, clicant sobre la imatge inferior: