IniciFutbol3a divisióLa Rapitenca s’emporta un correctiu de Tona (4-0)

La Rapitenca s’emporta un correctiu de Tona (4-0)

La Rapitenca no va poder mantenir les bones sensacions dels anteriors partits, i va patir un correctiu al municipal de Tona, en un partit on va competir fins encaixar el primer gol. Desprès l’equip local va ser superior davant un rival que va practicament desparèixer i no va tenir capacitat de reacció.

Albert Company va repetir el mateix once inicial que va superar en l’anterior jornada a la FE Gramanet, i els primers minuts al terreny de joc de gespa natural del municipal de Tona, al que li va costar adaptar-se als rapitencs, van ser de més iniciativa local, amb un joc més directe, davant una Rapitenca que tenia algunes dificultats per combinar i arribar amb perill a l’area contraria. En la primera fase de partit va predominar la igualtat, i no es van produir gaires ocasions de perill, la més propicia dels locals, amb un remat de Pau Juvanteny que atura Dan. La Rapitrenca es va espolsar el domini del seu rival, arribant amb més asiduitat a l’ara contraria, amb accions sobretot d’Omar, i una d’Edgar, fins que Didac Serra va penetrar per banda esquerra i va engaltar un excel·lent bolea que va entrar pel mateix escaire de la porteria, fent imposible l’esforç de Dan, per avançar al seu equip al marcador.

El mateix jugador va desaprofitar després una bona oportunitat per augmentar la renda, amb un remat defectuós però amb bona posició dins l’àrea rapitenca. Al conjunt dirigit per Albert Company li costava crear el joc, i el Tona seguia portant el control.
La situació es va complicar amb el segon gol local, amb un remat de cap col·locat de Marc Roquet lliure de marcatge. A dos minuts del descans Omar va disposar de la millor oportunitat per haver reduït diferències, però els jugadors van marxar als vestidors amb una bona renda de dos gols favorable als locals.

No va canviar gaire la dinàmica a la segona part, on el Tona va continuar portant la iniciativa, davant una Rapitenca que ho provava sense gaire encert, amb un remat d’Edgar i una falta executada per dalt del travesser per part de Cesc.

El partit va quedar pràcticament sentenciat quan l’àrbitre van sancionar com a penal, una acció una mica innocent de Marc Vadillo, que va permetre a Nil Salarich, fer pujar el tercer gol al marcador. Ja no va haver-hi resposta per part rapitenca, ni amb els canvis es van trobar solucions, els locals van ser superiors i a la sortida d’un córner, Àlex Gaitan va arredonir el marcador amb el quart gol, amb una última fase de tràmit.

UE TONA, 4
UE RAPITENCA, 0

UE Tona: Blanquera, Sebas Giménez, Dan Coll, Pau Juvanteny, Casca, Enric Vallés (Muritali, 73’), Gene, Didac Serra (Alex Gaitan, 62’)), Marc Roquet (Rossell, 73’), Maik Molist, Nil Salarich (Poveda, 80’), Ferri.

UE Rapitenca: Dan, Eric (Guillem Martinez, 60’), Andy, Vadillo (Aleix Ruiz, 60’), Pachu, Edgar, Peke (Àlex Samper, 68’), Omar (Àlex Forés, 78’), Aleix Cuenca, Júnior, Cesc.

Àrbitre: Enric Bureu Méndez, amb Enric Montero Casado i Raúl Garcia Pérez, del comitè tècnic de Barcelona. Va mostrar tarjeta groga als locals Dan Coll (52′) i Didac Serra (60′) i pels visitants a Eric (49′), Vadillo (56′), Aleix Ruiz (73′), Júnior (80′), Aleix Cuenca (89′).

Gols: 1-0, Didac Serra (25’); 2-0, Mar Roquet (37’); 3-0, Nil (p) (56’); 4-0, Gaitan (76’).

Podeu veure la taula classificatòria del grup 5è de tercera RFEF després de l’onzena jornada de lliga, clicant sobre la imatge inferior: