IniciHandbolEl CH Amposta-Lagrama segueix sense poder estrenar el caseller de victòries a...

El CH Amposta-Lagrama segueix sense poder estrenar el caseller de victòries a la Divisió d’Honor plata

Tampoc en aquesta ocasió va poder trencar l’Handbol Amposta la ratxa negativa de resultats, i segueix sense poder celebrar la seua primera victòria, en el grup C de la Divisió d’Honor de plata de l’handbol femení estatal.

L’equip ampostí no ha pogut superar al FH Sant Vicenç, que arribava al pavelló ampostí com un dels quatre equips que ocupaven la primera posició, demostrant ser un dels principals favorits a lluitar per estar a la fase d’ascens.

El partit del CH Amposta ha estat semblant als anteriors, donant molta rèplica gairebé durant tota la confrontació, per acabar cedint en la part final, on sembla que se li acaba la benzina. A la primera part després d’una millor sortida visitant, ha reaccionat el conjunt ampostí i amb tres gols consecutius s’ha situat per davant al marcador (4-3). Fins al descans el partit ha estat molt igualat amb predomini de les defenses sobre els respectius atacs. Amb empat a 8, Mateu Castellà ha demanat temps mort, i s’ha mantingut l’equilibri de forces, marxant els equips als vestidors amb una mínima avantatge visitant (11-12).

S’ha mantingut la igualtat a la segona part, però ha partit de l’empat a 14, amb avantatges a favor del FH Sant Vicenç, que oscil·laven entre els dos i tres gols, fins als 18-23 a 7 minuts per al final. L’equip ampostí no ha aprofitat les dos exclusions consecutives de Lepere i Cabetas, que han deixat a les visitants gairebé dos minuts en doble inferioritat, i el conjunt de Josep Maria Mestres, ha mantingut la renda fins al final, per anotar-se la quarta victòria consecutiva, que li permet seguir al capdavant de la classificació, mentre l’Amposta segueix en el pou una jornada més.

CH AMPOSTA-LAGRAMA, 22
FH SANT VICENÇ, 26

CH Amposta-Lagrama: Ailin López i Piñol, Lluna González, Bertomeu, Sara Alonso, Gemma Gàlvez (5), Turnes (7), Yélamo (3), Maite Rodriguez, Pagá (3), Prado (4), Royo, Sáez, Viñas, Laia Hernandez.
FH Sant Vicenç: Larrañaga y Ester López. Almansa (1), Cavo, Miriam Martín (1), Ferres (5), Aida Fernández (2), Lepere (3), Gordo (1), Estrada (3), Siñol (6), Molés, Cabetas, More (3), Laura Rodríguez, Alma Pérez (1).
Àrbitres: Alberto Bolea Fuster i Gerardo Eloy Bohigas Estela, de la Comunitat Valenciana.Van excloure per part local a Turnes i Prado i a les visitants, Siñol, Moles (2), Gordo, Cabetas i Lepere.
Parcials: 1-3, 5-4, 7-7, 8-8 ,9-8, 11-12, descans, 13-14, 14-16, 15-18 18-20, 19-23, 22-26, final.