IniciBàsquetVictòria del Cantaires Tortosa i CB Rapitenc en la sèptima jornada de...

Victòria del Cantaires Tortosa i CB Rapitenc en la sèptima jornada de la 3a Catalana

Jornada positiva per als dos representants ebrencs del grup novè de la Tercera Catalana, que en la sèptima jornada han aconseguit la victòria com a locals.

El Davima Cantaires Bàsquet Tortosa suma el sext triomf i el ple de victòries, superant per 83-65 al Reus Ploms Salle Verd, que amb un partit més disputat que els tortosins, arribaven al duel com a líders. El primer quart va tenir moltes alternances, finalitzant amb un punt de diferència favorable als locals (21-20).

En el segon quart després d’un parcial 9-0, van arribar les primeres avantatges per al Davima Cantaires, que li permetia arribar al descans amb una bona renda (45-32). Encara que la resta del partit va ser bastant igualat, els tortosins van administrar bé la seua avantatge, inclús es van imposar en els dos quarts (23-20) i (15-13), per aconseguir una clara victòria.

Han jugat per part del Davima Cantaires Bàsquet Tortosa: Arnau Pedrell (7), Rubén Mascarell (2), Roger Pedret (9), Lluis Bel (20), Cèsar Hidalgo, Hèctor Paris, Wilmer Jonàs Luna (17), Josep Faiges, Gerard Rodríguez (5), Martí Viader (17), Òscar Patón.

Remuntada del CB Rapitenc Bear Quimica, que va superar per 66-63 al CB Constantí Black, que ha resultat un rival molt complicat per als rapitencs, que han començat portant la iniciativa, amb avantatge en els dos primers quarts (16-8) i (19-18), per arribar al descans per davant (35-26). En el tercer quart es va complicar la situació amb el parcial favorable als visitants (19-25), finalitzant amb empat a 12 el quart. A dos minuts per finalitzar el partit els visitants s’han col·locat per davant (60-61), però han reaccionat els rapitencs amb un parcial 6-0, per assegurar-se una lluitada victòria.

Han jugat per part del CB Rapitenc Bear Quimica: Jordi Morales (4), Kevin Costes, Ferran Roman (10), Joan Roman (12), Sergi Valls (9), Adam Albiol (4), Josep Gasparin (2), Marc Espelta (2), Joan Ferrando (12), Noah Sancho (7), Alfons Fornes (4), Unai Ariza.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.9), després d’aquesta jornada, clicant la imatge adjunta:

Triomf ampostí en el duel ebrenc

Pel que fa al grup 1 de la Territorial el líder invicte CB Amposta Pneumàtic Pueyo, continua la seua ratxa, superant en el duel ebrenc per 82-54 al CB L’Ametlla de Mar. Victòria a domicili de l’AES Stockplus La Sénia per 50-57 a la pista del Manyanet Reus B, i derrota del CB Móra d’Ebre a la seua pista, 53-91 davant el CB Constantí Green.

Podeu veure la classificació de la categoria Sènior Masculí a la seua primera fase (G.1) clicant a la imatge inferior: