IniciHandbolEl Port Sagunt de Toni Malla guanya el seu primer partit a...

El Port Sagunt de Toni Malla guanya el seu primer partit a domicili de la temporada

Ha costat però finalment l’han aconseguida la victòria de l’Ovni, els jugadors del tortosí Toni Malla, que van aconseguir encadenar dos triomfs seguits per primer cop aquesta temporada a la pista del conjunt català del Sant Quirze.

Se li estan donant bé els equips de Catalunya al Puerto Sagunto ja que les tres victòries que han sumat fins ara a la lliga han estat precisament contra equips del territori català: l’Esplugues, el Sarrià i Sant Quirze. Tan sols li resta el Barça B per a completar la primera volta, per a fer el pòquer de victòries contra equips catalans.

La victòria de dissabte des blanc-i-vermells va estar fonamentada en dos protagonistes destacats: un gran Ignasi Admela a la porteria i la millor versió de Del Valle en atac, autor de sis gols durant el partit, així com Poveda que en va aconseguir sis més. Els de l’entrenador tortosí Toni Malla que van estar molt bé en defensa, a la primera part van aconseguir obrir forat al marcador a partir del minut 15, una situació que els permetia marxar als vestidors amb avantatge de set gols de distància amb l’11-18.

A la represa, va seguir la mateixa tònica de l’encontre amb els davanters del Sagunt que superaven amb facilitat la defensa local tot i que els catalans van intentar retallar distàncies en l’electrònic tot i la estelar actuació d’Ignasi a la porteria i de l’equip sencer tant en defensa com en atac.

Toni Malla destacava al final de l’encontre d’ahir que era “Una victòria molt important en la qual hem defensat molt bé. Ignasi ha fet un partidàs i ens ha matingut en moments difícils. Si que és cert que hem de corregir unes cosetes en l’atac que ens fa desendollar-nos i aquí els equips ens estrenyen. A part de la millora que hem de realitzar, crec que estem molt bé en defensa i en atac i la reaparició de Álvaro Del Valle, que ha completat un gran partit. Toca continuar treballant“.

HANDBOL SANT QUIRZE, 23 (11)

FERTIBERIA BM PUERTO SAGUNTO, 29 (18)

Handbol Sant Quirze: Alejandro (1), Joan Blanco(3), Ricard Reig (2), Carlos Pueyo, Oriol Blanco, Daniel Navarro (1), Gerard Esparza, Marc García(4), Natan Moreno (2), Sergi Navarro (3), Alex Malid, Gonzalo Romero(29, Nil Guiteras David García, Alex berbel (5).
Fertiberia BM Puerto Sagunto: Ignasi Admella, Alfonso (1), Ortega (2), Del Valle (6), Aron Diaz Ledo (2), Cunha (5), Valter Soares (3), Camacho, Daniel Martínez, Nolasco (3), Manzano (1), Sedano, Luis Arnau, Poveda (6), Olivares
Parcials: 2-3, 4-7, 5-9, 6-12,7-14, 11-18, 13-20, 15-21, 16-23, 18-25, 20-27,23-29
Àrbitres: Abel Juncal i Angel Mateos. Van excloure pel Fertiberia BM Port Sagunt a otega, Cunha, Valter, Sedano i Luis Arnau. I pel Sant Quirze a Natan Moreno.