IniciBàsquetEl Sant Adrià tampoc pot trencar el moment dolç del Viladecans Bàsquet...

El Sant Adrià tampoc pot trencar el moment dolç del Viladecans Bàsquet de l’ampostina Paula Curto

Suma i segueix per a un Bàsquet Viladecans que ahir va haver de treballar i gràcies a un tercer quart de molt d’encert en els llençaments de les jugadores locals, que van fonamentar en aquest tram de partit el doblegar a un conjunt que havia oferit ressistència durant els primers dos quarts de partit, amb els quals s’arribava al descans amb equlibri a 34 puns. La jugadora ampostina Paula Curto, va tornar a completar un partit gairebé perfecte acabant la confrontació amb una valoració de +20, després d’anotar 2/2 en llançaments i 3/4 des de la línia de tres punts, aconseguint ser la segona màxima anotadora del seu equip amb 13 punts, tan sols superada la seva companya Elena Silva que en va sumar dos punt més que la jugadora d’Amposta.

El partit va oferir una primera meitat molt anivellada amb intercanvi de cops continus entre ambdós conjunts que tancaven el primer parcial amb un incert empat a quinze punts i els segons deu minuts, mantenien la mateixa dinàmica d’anar i venir a les dues cistelles arribant al descans amb un empat a trenta-quatre, després d’encistellar dinou punts per cada banda. Va ser al tercer quart quan la inspiració local i la contenció defensiva, trencava el partit per al líder indiscutible de la lliga, quan aconeguien vint-i-dos punts i per contra tan sols en rebien dotze, deixant a les de Sant Adrià amb l’anotació més baixa de tot el partit. Amb el partit encaminat les del Baix Llobregat i aprofitant la inèrcia del tercer parcial tancaven el partit amb un parcial de 19-14 que els donava el +15 al final de la confrontació que les permet sumar la setè triomf en set partits disputats. Una dada que consolida les expectatives d’ascens de les jugadores d’Enric González.

Podeu veure la classificació després de les set primeres jornades del campionat de la Lliga Femenina 2 clicant a la imatge inferior:

La propera jornada:

L’Unilever Viladecans Bàsquet es desplaça la propera jornada a la pista del Sant Josep Obrer, vuitè classificat amb un vagatge de tres victòries i quatre derrotes, en un nou partit trampa per a les companyes de Paula Curto. Les d’Hospitalet de Llobregat han encadenat dues victòries consecutives a casa davant l’Helios (71-54) i en el darrer compromís a domicili a la pista del Castelló (61-75). Dels tres compromisos que han disputat a casa compta amb dos triomfs i una derrota davant un altre dels conjunts que aspira a les places capdavanteres, el Segle XXI que es va imposar per 61-73. Serà diumenge vinent a partir de les 12 del migdia quan es disputarà aquest partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga 2 Femenina i on intentaran seguir amb la immaculada trajectòria de les del Baix Llobregat que lideren la taula, sent l’únic equip que no ha encaixat cap derrota fins ara.