IniciHandbolEl CH Amposta-Lagrama sense opcions davant el BM Castelló

El CH Amposta-Lagrama sense opcions davant el BM Castelló

El CH Amposta segueix sense conéixer la victòria en les tres jornades disputades al grup C, de la Divisió d’Honor de Plata de l’handbol femení espanyol. En aquesta ocasió no va tenir opcions al Pavelló Fernando Ubeda Mir (Grapa), amb el BM Castelló, un dels equips amb major potencial de la lliga.

El conjunt castellonenc, amb jugadores experimentades i de qualitat, ha portat la iniciativa des del primer moment, creant la seua defensa molts problemes a l’atac ampostí, que amb 19 minuts només ha pogut superar en quatre ocasions la portaria rival. Les diferències han anat augmentant, fins a arribar-se al descans amb una clara renda local de 17-9, un resultat que era fidel reflex de la superioritat local en tots els aspectes del joc.

A la segona part s’han ampliat les diferències i amb 23-11, coincidint amb l’exclusió de Sara Alonso, el BM Castelló ha marcat cinc gols consecutius fins a arribar al 28-11, al minut 11, que deixava la resta del segon període pràcticament com un tràmit. Després l’equip ampostí no ha sabut treure profit de les dos avantatges numèriques, tot i que el partit ha entrat en una fase de més igualtat, en què l’equip castellonenc ha mantingut la bona renda aconseguida.

BM CASTELLON, 34
CH AMPOSTA LAGRAMA, 17

BM Castelló: Miriam Jiménez i Cáceres, Maria Sánchez, Adrián (4), Iclanzan (3), Fondevila (1), Noelia López (5), Macasaet (1), Alarcón (4), Pacheco (4), Sales (1), Peris (2), Peralta (1), Llamas (2), Mónica Jiménez (2), Chiva (1) y Dumitrescu (3).

CH Amposta-Lagrama: Ailin Lopez i Piñol, Turnes (5), Lluna González, Bertomeu, Alonso, Gemma Gàlvez (3), Yélamo, Ferré, Pagà (1), Guerrero (2), Sáez, Royo, Maite Rodríguez (2), Viñas (2), Laia Hernández (2).

Àrbitres: Javier Gómez Vera i Oscar Moya Pal·leal del Comité de Castella la Manxa. Van excloure per part local a Fondevila (2) i Peralta, i per part visitant a Sara Alonso i Gemma Galvez.

Parcials: 2-0, 5-2, 6-3, 9-4, 13-7, 17-9, descans, 21-11, 27-11, 28-13, 30-14, 32-16, 34-17, final.