IniciHandbolEl CH Ascó aconsegueix una treballada victòria a Sant Boi (23-26)

El CH Ascó aconsegueix una treballada victòria a Sant Boi (23-26)

Amb el meritori triomf per 23-26 en el CEM Pau Gasol de Sant Boi, davant el Volvo Ronda 15 Handbol Cooperativa, el CH Ascó manté les seues opcions en la fase final al títol de la Lliga Catalana d’handbol femení, encara que l’Associació Lleidatana, segueix molt ferm i amb la victòria a la pista del Sant Vicenç, es consolida en el primer lloc de la classificació amb 4 punts més que el conjunt asconenc, segon amb idèntica puntuació que el Palautordera.

Les jugadores asconenques van haver de lluitar molt davant un rival complicat, encara que sempre van portar la iniciativa en el marcador. Els primers minuts van ser de superioritat riberenca, arribant als cinc gols de diferència al minut 10. A partir d’aquest moment van tenir més dificultats per anotar, encara que en el tram final van recuperar el control, marxant al descans amb una renda de cinc gols (9-14).

A la segona van mantenir sempre una diferència favorable que oscil·lava entre els 2 i 3 gols, davant un rival que mai es va resignar a la derrota. De nou Henar Martínez, màxima golejadora de la categoria, va resultar determinant en l’aspecte ofensiu.

COOPERATIVA SANT BOI, 23 (9)
CH ASCÓ, 26 (14)

Cooperativa Sant Boi: Morilla, Bermúdez (1), Hoste (2), Salmerón (5), Recio (1), Judit Pérez, Grau (5), Zafra (7), Cordobés, Domínguez, Galván, Muñoz (2), Torres, Aida Garcia.

CH Ascó: Anna Rodríguez, Caldes (1), Pasaman (1), Abril Ferré (2), Pujol, Bel, Carla Martínez (1), Henar Martínez (10), Abella (2), Palenzuela, Laia Ferré, Ventura (2), Gasca (2), Lanceta (5).

Àrbitres: Waseem Mazhar i Vicens López Aguilar. Van excloure per part local a Zafra (2), i per les visitants a Pasaman i Henar Martínez.

Parcials: 1-3 (5′), 2-7 (10′), 3-7 (15′), 6-9 (20′), 7-11 (25′), 9-14 (descans), 12-15 (35′), 15-16 (40′), 17-19 (45′), 17-20 (50′), 20-22 (55′), 23-26 (final).

Podeu consultar la classificació de la fase d’ascens a Divisió d’Honor Plata de sènior femení, després de quatre jornades disputades, clicant a la imatge inferior: