IniciHandbolEl CH Ascó es queda molt prop de l'ascens a la Divisió...

El CH Ascó es queda molt prop de l’ascens a la Divisió d’Honor de Plata

Al final el CH Ascó s’ha quedat molt prop de l’ascens a la Divisió d’Honor de Plata de l’handbol femení estatal. El conjunt dirigit per Pau Lanceta, ha fet els deures, i en l’última jornada s’ha imposat amb solvència al BM Alcobendas per 37-29. Les seues aspiracions passaven per la victòria de l’Asmubla Meaño davant l’equip amfitrió del Rocasa, no s’ha deixat sorprendre i posteriorment s’ha imposat per 35-30 a les gallegues, certificant la primera posició amb un total de tres victòries. El CH Ascó ha ocupat la segona plaça, amb tercer lloc per a l’Asumbla Meaño i el quart per al BM Alcobendas.

El conjunt asconenc ha començat el partit per darrere en el marcador amb els tres primers gols aconseguit per les madrilenyes. Ha reaccionat l’Ascó amb un parcial 0-5, i a partir d’aquest moment sempre ha portat la iniciativa en el joc i el marcador, tot i que l’Alcobendas no s’ha resignat a la derrota, i s’han produït successius empats fins al minut 27 (16-16), arribant-se al descans amb 18-16.

A la segona part ha funcionat l’atac asconenc, s’han activat la seua màxima golejadora Henar Martínez i Judit Lanceta, i les diferències s’han incrementat fins a una màxima renda al minut 21 de 9 gols (33-24), que han gestionat sense problemes durant la resta del partit.

Henar Martínez amb 34 gols, amb una mitjana de 11,33 per partit, ha estat la máxima realitzadora del grup, amb molta diferència sobre les gallegues Laura Miniño i Carolina Ferreiro, en segon lloc, amb 20 gols i 6,67 de mitjana.

Amb aquest meritori segon lloc, el CH Ascó culmina una excel·lent temporada.

CH ASCÓ, 37 (18)
BM ALCOBENDAS, 29 (16)

CH Ascó: Anna Rodríguez, Emma Falgueras (1), Abril Ferré (1), Abril Pujol (1), Carla Martínez, Henar Martínez (12), Judit Lanceta (7), Marta Abella (2), Júlia Ripodas, Marina Gasca (3), Paula Garcia (4), Lucia Pasaman, Carlota Martínez (4), Maria Ventura, Laia Ferré, Arantxa Bel (2).

BM Alcobendas: Paula Rios, Sofia Díaz (3), Manuel Manrique (4), Sofia Sánchez (4), Lidia Mejia, Blanca Álvarez (4), Andrea Rubio, Raquel Pérez (2), Kathely Martens (4), Lucia Galvan, Marta Garcia (2), Lucia Labajos, Aroa Morcuende (2), Alba de la Puebla, Andrea Indurria (2), Paula Testal (2).

Àrbitres: Victor Rodríguez i Jose Carlos Palenzuela de Canàries. Van excloure per part del CH Ascó a Carlota Martínez, Paula Garcia i Marina Gasca, i pel BM Alcobendas, a Raquel Pérez.

Parcials: 1-3 (5′), 3-4 (10′), 6-8 (15′), 10-10 (20′), 15-13 (25′), 18-16 (descans), 21-18 (35′), 25-21 (40′), 29-22 (45′), 32-24 (50′), 33-26 (55′), 37-29 (final).