IniciHandbolEl CH Ascó només manté el pols amb el Finestrelles fins al...

El CH Ascó només manté el pols amb el Finestrelles fins al descans

Partit amb dues parts totalment diferenciades per al Club Handbol Ascó, que va sortir amb una contundent derrota del Complex Esportiu de les Moreres davant el Finestrelles SC Handbol Esplugues.

El conjunt riberenc amb un bon defensa, va plantar cara en un primer temps molt igualat, mantenint-se sempre prop d’un equip local que va dominar sempre amb mínimes diferencies que oscil·laven entre un i dos gols d’avantatge, fins a arribar al descans amb una renda per les jugadores dirigides pel tècnic Albert Elias de tres gols (11-8).

A la segona part va canviar totalment dinàmica del joc, amb un Finestrelles més entonat, i unes jugadores riberenques que en els primers 15 minuts, molt col·lapsares en atac, només van poder anotar dos gols, situant-se l’equip local amb una renda molt clara de 13 gols a favor seu (22-9), deixant ja els últims 15 gairebé amb un tràmit, sense opcions ja per al CH Ascó de poder puntuar.

FINESTRELLES SC HANDBOL ESPLUGUES, 30 (11)
CH ASCÓ, 14 (8)

Finestrelles SC Handbol Esplugues: Meritxell Comellas, Aina Conesa (4), Lara Cuevas (1), Beerta Grau (2), Saara Fernández (2), Laia Blay (1), Nerea Navarro (8), Yasmina Gómez (2), Berta Pont (1), Marta Jornet, Maria Maruenda, Natalia Fernández (6).
Club Handbol Ascó: Cinta Mirabal, Júlia Ripodas (7), Tània Marcos, Xènia Treig (1), Carla Martínez, Júlia Navarro, Marina Calvo, Mar Martí, Rosa Guiu, Aina Lasala (2), Blanca Demattey (2), Irina Gómez.
Àrbitres: David Targarona i Marc Jiménez
Parcials: 2-0 (5′), 3-2 (10′), 6-4 (15′), 6-5 (20′), 7-6 (25′), 11-8 (descans), 15-8 (35′), 18-9 (40′), 22-9 (45′), 25-10 (50′), 27-12 (55′), 30-14 (final).

Podeu veure la classificació de la la Lliga Catalana sènior femení a la sisena jornada del campionat de lliga al subgrup B, clicant a la imatge inferior: