IniciFutbolFutbol femeníL'Aldeana femení suma la primera victòria a la lliga golejant al Tarraco...

L’Aldeana femení suma la primera victòria a la lliga golejant al Tarraco (4-0)

Després de la jornada de descans que va tindre que afrontar la UE Aldeana la setmana passada, les noies d’Agustí Martí ‘Garcho’ afrontaven el debut a casa amb la intenció de poder-se treure l’espina que els va deixar l’estrena a la categoria al camp del Cubelles on un arbitratge calamitós els va condemnar a l’empat a darrera hora després d’anar guanyant per 1 a 3. El conjunt ebrenc va sortir en les idees ben clares davant un Tarraco, que no ha arrancat bé la temporada després de dos derrotes consecutives i una sola victòria, la que va aconseguir en la jornada inaugural davant el San Salvador (1-4). Al descans, dos gols obrien el marcador per a les aldeanes que amb dos gols més a la represa culminaven el primer triomf d’aquesta temporada, que les manté invictes a la categoria.

Des del primer minut, vam sortir a imposar el nostre ritme de joc, generant diverses arribades clares en situacions d’ú contra ú davant la portera, fins que arribava la situació en què Anna Escribano aconseguia trencar l’empat i encaminar el partit. A partir del gol, el partit es va trencar i el Tàrraco s’obria més cercant el gol de la igualada que ens permetia crear més situacions per a marcar i en una passada filtrada per Marta Alegre a l’espai, Sara Ber trencava el fora de joc i encarava a la portera a qui superava i feia el segon gol que ens donava més tranquil·litat al descans” ens comentava Garcho del que havia estat el primer temps. Continuava dient que “ens vam contagiar del seu joc a la represa i vam perdre el control al centre del camp, fins que en una falta llunyana Carla Ferrando feia un gran gol que ens feia sentir còmodes. A les acaballes, una gran jugada per banda de Raquel Santamaria li permetia fer la passada a la frontal per a Julene que atzivava una fuetada que completava el marcador definitiu en un partit que vam dominar de principi al final i que ens dona la primera victòria de la temporada. Un fet que ens reforça de cara a la sortida que afrontem aquesta setmana al camp del Vendrell” sentenciava l’entrenador aldeà.

UE ALDEANA, 4
FC TARRACO, 0

UE Aldeana: Mendi, Raquel Santamaria, Alba Fischer, Alícia, Paula Adell, Patri, Núria Falcó, Sara Ber, Andrea Simon, Marta Alegre, Anna Escribano. També van jugar: Ainhoa, Cris, Paula Marqués, Eva, Julene, Carla Ferrando.

FC Tàrraco: Judith, Laia, Alba, Mireia, Alejandra, Anna, Noèlia, Marta, Nayara, Marina, Laura. També van jugar: Nídia, Xasmin, Brenda, Mirian.

Àrbitre: Neus Albalat Queralt, de la delegació de Terres de l’Ebre. Va amonestar a Sara Ber (40′) de la UE Aldeana i Marta (9′), Marina (26′), Mireia (27′), Noèlia (45′), Nayara (85′) i Xasmin (87′) del FC Tàrraco.

Gols: 1-0, Anna Escribano (23′); 2-0, Sara Ber (31′), 3-0, Carla Ferrando (56′); 4-0, Julene (87′).

La classificació al grup 2 de la lliga femenina provincial, després de disputar-se la tercera jornada del campionat, queda com podeu veure a la imatge inferior: