IniciHandbolEl CH Benicarló supera per la mínima al CE Tortosa en el...

El CH Benicarló supera per la mínima al CE Tortosa en el Torneig Joan Sabaté Geladó

Segon partit de pretemporada del sènior masculí del CE Tortosa i primer com a local en un test important com és el trofeu Joan Sabaté Geladó i davant un equip de categoria superior com és el CH Benicarló, de la Segona Nacional, el qual és ja un clàssic amb la seua presència en aquest memorial.

El torneig es disputa per recordar al que fou jugador del club tortosí i membre de la Unió Excursionista de Catalunya, Joan Sabaté Geladó, mort el 22 de setembre del 2011, en un accident de muntanya als Pirineus francesos. El partit va ser molt igualat, acabant la primera part dos gols per baix i a punt d’igualar els tortosins en diverses vegades.

El joc va mantenir a la segona part idèntica dinàmica, vistós, net, disputat de tu a tu, entretingut i tremendament igualat. Es va arribar a la fi del partit un gol per baix per part dels locals i a punt d’empatar en diverses vegades, acabant la confrontació amb 34-35 a favor del CH Benicarló.

Bona actuació dels jugadors tortosins amb un equip renovat amb molta joventut, i encara pendent de vàries incorporacions. Es presenta una temporada il·lusionant amb l’objectiu de la permanència per quarta temporada consecutiva a Segona Catalana, però sense descartar res. Pel CE Tortosa van jugar: Joen i Campanals (porters). Blai, Paul, Iker, Marc, Pau, Fran,Centelles, Fermín, Katriel, Yannick, David i Pere.

La bona relació existent entre ambdós clubs des de ja fa anys, ha portat al compromís per part del CH Benicarló a participar amb tots els seus equips en la pròxima edició del torneig dels 3 reis que organitzarà aquest Nadal el CE Tortosa.