IniciMotorXavier Albertón finalitza en novena posició de la Copa Espanya de Minivelocitat

Xavier Albertón finalitza en novena posició de la Copa Espanya de Minivelocitat

El circuit de Campillos a Màlaga, va acollir el passat cap de setmana, la quinta i última prova de la Copa d’Espanya de Minivelocitat. A la cita només van estar els pilots de MiniGP World Series i Minimoto Eléctrica.

La victòria va ser per a Enzo Zaragoza, i es proclama campió de la MiniGP World Series, després de les proves disputades als circuits de Tarancón, Zuera, Kotarr, As Pontes i aquesta última al Karcenter.

Edgar Silven va ser el més ràpid a la primera sessió de cronos de MiniGP World Series amb Enzo Zaragoza i David Demans, darrere. A la segona, Saragossa va marcar el millor registre, Iker Rodríguez va ser segon i David Demans tercer. D’aquesta manera, Enzo Zaragoza es va emportar la pole, Edgar Silven va estar segon a la graella i Iker Rodríguez tercer. Xavier Albertón va ocupar l’onzena posició en la primera cronometrada, i la dotzena en la segona, amb dotzé lloc en la graella de sortida.

La primera mànega va anar a parar a les mans d’Edgar Silven, però no sense oferir un bonic duel amb Enzo Zaragoza, el dos van estar intercanviant-se el lideratge durant cada volta, però va ser Silven qui va travessar la meta abans que ningú. Amb Saragossa segon, David Demans va ser tercer, i Xavier Albertón (MC Tortosa), onzé.

Però, a la segona, les coses van anar al revés i Enzo va guanyar rodant tots els girs en primera posició. Edgar va haver de conformar-se a ser segon i Iker Rodríguez tercer. El pilot del MC Tortosa, va ser dotzé.

Finalitzada la competició,Enzo Zaragoza s’ha proclamat campió amb un total de 193 punts, compartint podi amb Edgar Silven, segon amb 182, i Iker Rodríguez tercer, amb 145. Xavier Albertón ha ocupat la novena posició amb 57 punts.