IniciPoliesportiuHoquei PatinsEl CHP Amposta competeix per sota del seu nivell i perd a...

El CHP Amposta competeix per sota del seu nivell i perd a Sant Pere de Riudebitlles

L’equip ampost铆 no va tenir opci贸, i va caure derrotat del pavell贸 de Sant Pere de Ribes per 6-3, en un partit amb poques opcions, on sempre van anar a remolc del conjunt local. El Riudebitlles va ser m茅s efectiu i els ampostins van jugar per sota de les seues possibilitats. Al descans l’equip local ja portava una bona renda de tres gols (3-0).

Va augmentar la difer猫ncia a la segona part amb un Josep Oliver molt inspirat, i els locals van situar un decisiu 5-0. Els ampostins van millorar reduint difer猫ncies amb un gol de Pau Esquerr茅 i els dos de Robert Carles, de penal i falta directa.

El pr貌xim cap de setmana ser脿 de descans al grup 3-2 de perman猫ncia de Segona Catalana, i el seg眉ent els ampostins tindran com a rival al CP Bell-lloc.

FITXA T脠CNICA:

CP聽RIUDEBITLLES, 6
CHP聽AMPOSTA, 3

CP聽Riudebitlles:聽Josep Oliver (5), David Sancho, Nil Valls, Gerard Collado, David Au帽on, Pol Valls, Roc Carb贸 (1), Gerard Mart铆nez.
CHP聽Amposta: Juan Pablo Alba, Pau Esquerr茅 (1), Robert Carles (2), Ferran Pons, Adri脿 Labernia Josep Pons, Pau Estudillo, Toni Mart铆nez.
脌rbitre:聽Llu铆s聽Serra.聽Targeta聽blava al local Roc Carb贸 i al visitant Robert Carles.