IniciPoliesportiuHoquei PatinsEl CHP Amposta continua sense la necessària efectivitat ofensiva

El CHP Amposta continua sense la necessària efectivitat ofensiva

Es va repetir el resultat de la passada jornada, i l’equip ampostí va perdre 6-1, en aquesta ocasió al pavelló de les Casernes, davant el CP Vilanova, en partit de l’octava jornada del grup 1A de Segona Catalana.

El CHP Amposta es va avançar al marcador amb un gol de Joan Esquerré, i durant el primer temps va superar amb bastantes ocasions la forta pressió del rival, sortint amb opcions amb bones combinacions, però sense l’encert necessari en el ramat i dins l’àrea contrària.

El conjunt local va remuntar, arribant-se al descans amb mínima avantatges del Vilanova, i tot per decidir a la segona part. Els jugadors dirigits per Jordi Mirado, van continuar sense el necessari encert ofensiu, mentre el seu rival, molt més efectiu, va anar incrementant el seu avantatge, fins a acabar amb una clara i solvent victòria.

En la novena jornada, el pròxim dissabte, el CHP Amposta, que continua immers en la zona conflictiva de la classificació, rebrà el divendres a les 21:45 hores al CH Cambrils, situat en la part intermèdia.