IniciPoliesportiuHoquei PatinsEl CHP Amposta debuta amb victòria a la fase de permanència

El CHP Amposta debuta amb victòria a la fase de permanència

L’equip ampostí va reaccionar en el tram final del partit, disputat a la pista del HC Piera. Imposant-se a l’equip local per 3-7. Va ser una victòria més complicada del que el marcador final indicava, ja que durant molts minuts, l’equip ampostí va anar per darrere.

Els ampostins es van avançar al minut 5, amb un gol de Robert Carles, però cinc minuts després empatava el conjunt local. El primer temps va continuar amb molta igualtat en el joc, i el Piera de nou es va posar per davant al cap de 13 minuts. Abans del descans va arribar l’empat a dos en un rebot que va propiciar el segon gol ampostí.

A la segona part Josep Pons va donar la iniciativa a l’Amposta, però només un minut després els locals situaven per tercera vegada l’empat. La situació es va complicar amb la targeta blava al porter Juan Pablo Alba. Van resistir els ampostins, i a continuació el Piera va desaprofitar una falta directa per dos de l’Amposta.

Van reaccionar els visitants en el tram final. Joan Esquerré va marcar el quart gol a 17 minuts per al final. No es va conformar l’Amposta, i a continuació Robert Carles de falta directa, Pau Esquerré i de nou Robert Carles, van tancar el tanteig favorable als ampostins per 3-7.

Ara el CHP Amposta afronta uns dies intensos de competició, amb la disputa de dos partits en tres dies. El divendres a les 21:45 hores rebrà al líder CP Vilafranca Capital del Vi, i el diumenge a les 12:00 visitarà el pavelló ampostí el CP Bell.lloc, per disputar el partit pendent de la primera jornada.

CHP Amposta: Juan Pablo Alba, Joan Esquerré, Josep Pons, Pau Estudillo, Robert Carles, Pau Esquerré, Toni.