IniciMotorManel Segarra s'imposa en la primera prova de l'ESBK Legends al circuit...

Manel Segarra s’imposa en la primera prova de l’ESBK Legends al circuit Ricardo Tormo

El pilot del Moto Club Tortosa, Manel Segarra (Yamaha), va aconseguir la victòria al Circuit Ricardo Tormo, en la primera prova del Campionat d’Espanya Vintage ESBK Legends, que va tancar la concentració de més de mil vehicles clàssics en un cap de setmana en què els aficionats van demostrar la passió per l’automobilisme i el motociclisme malgrat l’aparició de la pluja.

Manuel Segarra (Yamaha), es va imposar amb autoritat des de la pole amb un ampli avantatge sobre la Ducati de Carles Carreira i la Yamaha de Joan Garcia. L’adversa climatologia va fer que en una sola carrera s’utilitzessin pneumàtics de sec, pneumàtics de pluja i combinació de tots dos.

Durant el dissabte Manel i la Yamaha OW01 van marcar la pole i van obtenir un nou rècord del circuit. Diumenge es va aixecar amb pluja i es va sortir a la Q2 amb pneumàtic d’aigua davant i sec darrere, però ràpidament es va parar a BOX per muntar aigua darrere, sortint a buscar el temps ràpid i tornant a dominar l’entrenament.

Minuts previs a la cursa va començar a assecar i allà van sorgir dubtes a tots els pilots, sec o pluja. Finalment, van saber jugar les seues, sortint amb els dos pneumàtics de sec. A la graella de sortida es podien veure totes les combinacions possibles de pneumàtics, però la del pilot del MC Tortosa va ser la bona, sortint al capdavant i marcant un ritme alt per com estaven les condicions de pista. Al final de cursa Manel Segarra va entrar amb 20 segons sobre el segon classificat i amb la satisfacció de començar l’any amb una nova victòria.

Les pròximes cites de l’ESBK Legends, es disputaran als circuits del Jarama, Navarra, Jerez, Cartagena, de nou a Jerez, per finalitzar al de Motorland.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies