IniciPoliesportiuHoquei PatinsEl CHP Amposta més prop de la permanència a Segona Catalana amb...

El CHP Amposta més prop de la permanència a Segona Catalana amb el triomf a Molins de Rei

ESPORTS // El CHP Amposta va aconseguir una treballada victòria per 3-5, a la pista del CE Molins de Rei 2015, que el situa com a líder del seu grup, en la segona fase de la competició, apropant-se molt més a l’objectiu de la permanència a la Segona Catalana d’hoquei patins.

L’equip ampostí amb la baixa pel que resta de temporada de Roger Càrdenas, per una lesió de menisc, va trobar molta oposició per part d’un conjunt local que esgota les últimes opcions per obtenir la salvació. Els ampostins es van avançar als cinc minuts amb un gol de Pau Estudillo, però el CE Molins de Rei va aconseguir l’empat i abans del descans, Robert Carles donava de nou aventatge als ampostins. Es va tornar a complicar el partit a la segona part amb un nou gol local, però el CHP Amposta va reaccionar obtenint una bona renda amb els gols dels germans Pau i Joan Esquerré. No es va rendir el conjunt del Baix Llobregat, reduint diferències i buscant el gol de l’empat, que va evitar el porter Juan Pablo Alba, neutralitzant una falta directa, quan el marcador assenyalava un incert 3-4. L’últim tram del partit va ser molt emocionant, per què la sentencia amb el quint gol ampostí, marcat per Robert Carles, va arribar quan tan sols restaven 20 segons per la final.

Van jugar per part del CHP Amposta: Juan Pablo Alba, Pau Esquerré, Josep Pons, Pau Estudillo, Robert Carles, Joan Esquerré i Ferran Pons.

La classificació del grup està encapçalada pel CHP Amposta amb 9 punts, seguit amb 6, per HC Piera, CH Vila.seca i CEH Sabadell, i amb 1 punt el CP Manresa i CE Molins de Rei 2015.
La pròxima jornada el CHP Amposta, rebrà el dissabte a les 17:00 hores al CP Manresa, per tal de mantenir la seua privilegiada posició a la taula classificatòria.