IniciConsells esportiusEl Consell Esportiu del Baix Ebre convoca un curs de monitor/a per...

El Consell Esportiu del Baix Ebre convoca un curs de monitor/a per accedir al ROPEC

El Consell Esportiu del Baix Ebre, amb conveni i l’autorització de l’Escola Catalana de l’Esport (ECE), convoca un nou Curs de Monitor/a d’Activitats de Dinamització en l’Àmbit Poliesportiu, amb els seus quatre blocs preceptius, una formació que faculta els alumnes que es puguin donar d’alta i superar-lo a entrar al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC).

Aquest registre habilita a poder treballar, en aplicació de la normativa vigent, com a monitor/a d’activitats poliesportives extraescolars i esportives de lleure, dirigides a menors de 18 anys, en centres educatius, AMPA’s, ajuntaments i patronats municipals d’esports, consells esportius, clubs i altres entitats esportives. També habilita per treballar als períodes de vacances escolars en campus, estades i casals esportius.

Per acreditar la superació del curs i accedir al títol de monitor/a, és imprescindible haver superat les accions formatives següents: BLOC COMÚ CIATE. 15 h; BLOC ESPECÍFIC DE GESTIÓ DE PETITES ENTITATS ESPORTIVES. 35 h; BLOC ESPECÍFIC DE CIATE EN JOC I ESPORT. 35 h; CURS DE PROCEDIMENTS DE TÈCNIQUES I RECURSOS DE PRIMERS AUXILIS, 15 h; i un PERÍODE DE PRÀCTIQUES de 150 hores o CERTIFICAT D’EXPERIÈNCIA EQUIVALENT.

La formació, programada de manera intensiva i presencial, i puntualment telemàtica, es desenvoluparà del 28 de juny al 26 de juliol de 2021 a la seu de l’Institut Dertosa (Tortosa). Les places són limitades i, davant les actuals circumstàncies i el tram corresponent, s’aplicaran les mesures de prevenció regulades per les autoritats competents. La seva convocatòria, els documents addicionals, el temari dels diferents blocs i la distribució horària, que acompanyen en aquest correu també es poden consultar a www.cebaixebre.cat. La inscripció caldrà dur-la presencialment a la seu del Consell Esportiu del Baix i el termini de la inscripció restarà oberta fins a cobrir les places convocades.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 2 =

Últimes notícies