IniciMotorTrialQuaranta joves promeses van competir en el Trial dels Alfacs puntuable per...

Quaranta joves promeses van competir en el Trial dels Alfacs puntuable per a la Copa Catalana de Trial de Nens

ESPORTS // Un total de 40 joves promeses, van competir el Trial de Nens dels Alfacs, amb molt bona organització a càrrec del Moto Club Sant Carles de la Ràpita, amb sortida des del Magatzem Municipal, tercera prova de la Copa Catalana de Trial de Nens, amb zones mixtes que combinaven trams de molta dificultat amb altres més assequibles. Van competir joves pilots del planter del trial català, concretament els pilots de les categories: Aleví, Alevi+8 Benzina, Aleví+8 Elèctrica, Base, Fèmines, Iniciació, Oberta i Promo.

Els guanyadors van ser, Arnau Maura en categoria Promo; Roger Vallvé amb segon lloc d’Ada Martí (MC Amposta); Aleví, Jared Ibañez; Aleví + 8 benzina, Arnau Arias; Base, Genis Forns; Aleví + 8 elèctrica, Pau Giralt, i en Iniciació, Jan Vila, amb tercer lloc d’Aleix Alcón (MC Tortosa), repetint el mateix lloc que en l’anterior prova, realitzant una prova on va anar de menys a més amb 24 peus a la primera volta, 21 a la segona i 19 a la tercera, i situant-se en quint lloc de la classificació general amb 32 punts.