IniciPoliesportiuTaekwondoPodi per Arnau Fumadó i Lara Pérez Campos al català júnior de...

Podi per Arnau Fumadó i Lara Pérez Campos al català júnior de Taekwondo disputat al Morell

ESPORTS // Els dos representants del TKD Alfaro, Arnau Fumadó i Lara Pérez Campos, van pujar al podi del Campionat de Catalunya júnior 2021, disputat al pavelló municipal del Morell. Arnau Fumadó es va penjar la medalla de plata, en la categoria de pes mitjà de 68-73 quilos, després de dos victòries i derrota en la final davant Raül Santamaria (TKD Avellaneda). Lara Pérez Campos, va guanyar el primer combat i va perdre el segon, aconseguint la medalla de bronze compartida amb Mencia Pascual  (Nazaret) en la categoría de pes mig de 59-63 quilos.

El proper cap de setmana, Benidorm acollirà el Campionat d’Espanya absolut amb dos components del TKD Alfaro d’Amposta, Genis Gisbert en més de 87 quilos, que defensa el títol aconseguit en la passada edició i Andreu Pérez Campos en menys de 87 quilos.