IniciFutbolLa Federació Catalana de Futbol garanteix el retorn de 4M€ a clubs...

La Federació Catalana de Futbol garanteix el retorn de 4M€ a clubs i federats i activa el 50% del Portal del Federat.

ESPORTS // Tot i la situació atípica de la temporada 2020-2021, la Federació Catalana de Futbol, ha insistit en el fet que està intentant ajudar amb el màxim de les seues possibilitats als clubs, per sortir d’aquesta difícil situació. De moment ja han confirmat que garanteixen el cobrament íntegre de totes les campanyes, així com d’altres bonificacions extres fruit del treball de la Junta Directiva i la Comissió Econòmica.

La creació de la Comissió Econòmica de la Federació Catalana de Futbol, el juny de 2019, entre altres coses, ha suposat un important estalvi de prop de 300.000€ en  serveis regularitzats i d’assessoria jurídica externa. Això ha garantit una salut econòmica federativa, que permet a la FCF assumir els compromisos establerts en favor dels clubs i federats. Així, a banda de les bonificacions aplicades a principi de temporada en les quotes federatives i del 25% en la quota de la Mutualitat, aquesta setmana s’ha iniciat el retorn del 50% del Portal del Federat. També s’està treballant amb la Mutualitat de Futbolistes Espanyols una bonificació parcial de les quotes de la temporada vinent. Paral·lelament, la Federació Catalana de Futbol activa un nou curs el procediment perquè els clubs percebin els ajuts econòmics de totes les campanyes de promoció, abans de final de temporada. Aquestes subvencions procediran dels següents programes d’ajut;

• TOTS SOM UN EQUIP, per a l’impuls del futbol amateur masculí i femení.

• #ORGULLOSA, per a la promoció del futbol base femení.

• CAMPANYA DE SUPORT ALS CLUBS DE BASE, que s’aplicarà a tots aquells clubs que només tinguin futbol base masculí a la seva estructura.

• EQUIPS EN CATEGORIES NACIONALS D’AFICIONATS, amb l’1% del decret televisiu per a la Primera Nacional Femenina i les categories nacionals de futbol sala

A aquestes campanyes i ajuts, cal sumar-hi la rebaixa del cost del rebut arbitral en un 15%. A més, es produirà la devolució del 100% de la quota d’equip de la temporada 2020-2021 a tots els equips masculins i femenins d’àmbit territorial; també del 100% a tots els equips de base femenins; i del 50% a tots els equips de base masculins, tant de futbol, com de futbol sala. Totes aquestes subvencions i devolucions sumen en conjunt prop de 4 milions d’euros en favor de clubs, federats i federades. Agraïment a empleats i proveïdors No només la Comissió Econòmica ha tingut a veure en la realització d’aquesta inversió en favor de clubs i federats. També el conjunt de treballadors, professionals externs i proveïdors de la FCF han contribuït decisivament a l’estabilitat econòmica de la institució, assumint una reducció salarial i dels seus honoraris del 15%.

La Federació Catalana de Futbol també activa el retorn del 50% del Portal del Federat La devolució es realitzarà en els pròxims dies a tots els federats i federades, de categories d’àmbit territorial, que van pagar la quota de la temporada 2020-2021 abans del passat mes de gener. La Federació Catalana de Futbol activarà en els pròxims dies la devolució del 50% de la quota del Portal del Federat, a tots aquells afiliats i afiliades, tant amateurs com de base, de categories d’àmbit territorial, que van abonar-la íntegrament.

L’acord, adoptat per la Comissió Executiva de lla FCF, s’ha pres a conseqüència de la crisi sanitària, que només ha permès la celebració de la meitat d’aquestes competicions. Els federats i federades que se’n beneficiaran seran aquells que van pagar la quota de la temporada 2020-2021 abans del passat mes de gener, atès que a partir d’aquesta data l’import ja es va rebaixar al 50%. La devolució serà de 10,75 euros en cada cas.

Aquest abonament es realitzarà automàticament a la targeta bancària amb la qual es va efectuar el pagament. Al seu torn, aquelles persones que van fer el tràmit a través de Servicaixa, rebran pròximament un correu electrònic per tal que facilitin un número de compte on percebre la devolució.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 9 =

Últimes notícies