IniciPoliesportiuHoquei PatinsEl CHP Amposta no pot superar el mur defensiu del líder CH...

El CHP Amposta no pot superar el mur defensiu del líder CH Cadí

ESPORTS // El CHP Amposta no va poder trencar la ratxa del líder CH Cadí que domina el grup 4A de Segona Catalana havent guanyat tots els partits disputats.

Després de superar el mateix cap de setmana per 7-0 al CH Cambrils, tampoc encaixava cap gol davant el conjunt ampostí finalitzant el partit amb 0-5, resultat que no reflecteix la igualtat durant quasi tota la confrontació, que no es va decidir fins als darrers instants. Els porters van ser els protagonistes destacats, en el cas de Juan Pablo Alba amb una nota negativa, a causa d’una lesió.

Al descans es va arribar amb t 0-1,que es va mantenir fins als últims quatre minuts, quan van arribar de manera consecutiva els gols del Cadi, que abans s’hi havia estavellat davant l’acció d”Alba. També el porter visitant va ser decisiu, i a més els ampostins van estavellar quatre remats als pals, i van ser menys efectius.

Treball amb el planter

Després del masterclass de Quim Pauls i el campus de Xavi Costa, el CHP Amposta segueix amb l’objectiu de millorar el nivell dels seus jugadors del planter i la setmana passada va organitzar una sessió d’entrenament amb tècnics de la Federació Catalana en la que van participar jugadors des de la categoria pre-benjami fins a la infantil.