IniciBàsquetEl Davima Cantaires CB Tortosa reacciona després del descans per superar amb...

El Davima Cantaires CB Tortosa reacciona després del descans per superar amb solvència al CB El Carme

ESPORTS // El Davima Cantaires CB Tortosa es va imposar al CB El Carme amb solvència, en un partit amb dos fases totalment diferenciades.

En els dos primers quarts el conjunt tarragoní va oposar molta resistència, complicant molt el partit als tortosins,sobretot en el primer quart, que finalitzava amb avantatge visitant per 17-22, després de posar un alt ritme de joc. Va reaccionar el Cantaires, i el parcial favorable per sis punts del segon quart, li va permetre arribar al descans amb la mínima renda d’un punt (36-35). Després el CB Cantaires va sortir decidit a solucionar el partit de forma favorable, sorprenent al seu rival amb un canvi defensiu, i una major inspiració ofensiva, que els va permetre finalitzar el tercer quart amb un espectacular 6-28. També va ser favorable el quart als tortosins per 10-17, que representa el 16-45 de parcial favorable al Cantaires desprès del descans, per imposar-se amb solvència per 52-80, amb Lluís Bel com a jugador de més valoració, i 22 punts, destacant també que els 9 jugadors del Cantaires disponibles van aconseguir anotar.

Ara el conjunt tortosí amb 5 punts, comparteix el primer lloc de la taula classificatòria del seu grup de Tercera Catalana amb el Reus Deportiu, per davant del CB Montblanc VGL i CB El Carme amb 1 punt. L’altre partit disputat va finalitzar amb el triomf del Reus Deportiu per 69-50 davant el CB Montblanc VGL. El diumenge a les 12:30 jugaran al pavelló del Temple de nou amb el CB El Carme.

El CB Rapitenc Bear Quimica va sumar al seu grup la primera derrota de la temporada, perdent per 69-72 davant el Reus Ploms Salle.

Els rapitencs no van estar intensos en defensa en el primer quart, en el que van encaixar molts punts, perdent 17-27. Van reaccionar al segon recuperant sensacions, per arribar al descans amb empat 41 punts. Després del descans es va mantenir la igualtat en el joc, finalitzant el tercer quart amb 15-18 per al conjunt visitant. En el quart, les defenses van predominar, i el conjunt reusenc va mantenir la seua escassa però valuosa renda de tres punts, després de l’empat a 13, finalitzant el partit 69-72. Roman Mora va tenir la millor valoració dels rapitencs i va anotar 19 punts. Líder del grup el Salou B,amb 6 punts, seguit del CB Rapitenca Bear Quimica, 5; Reus Deportiu Salle, 4, i CB Constantí Black, 3. Dissabte a les 16:00 hores els rapitencs jugaran al seu pavelló de nou amb els reusencs.