IniciPoliesportiuHoquei PatinsEl CHP Amposta per sota del seu nivell de joc perd amb...

El CHP Amposta per sota del seu nivell de joc perd amb l’Espluga de Francolí

El CHP Amposta no ha pogut començar el 2022 de forma positiva a la Segona Catalana, i en el primer partit davant l’Hoquei Casal l’Espluga de Francolí, a priori un equip assequible, es va veure sorprés, caient derrotat per 3-4, en un partit on els jugadors ampostins, que tenien la baixa de Josep Pons, no van jugar al seu nivell habitual, desaprofitant moltes ocasions i perdent algunes boles, que van acabar amb gols visitants.

Van començar marcant els locals en una acció de Pau Esquerré, però l’equip ampostí va perdonar i en els últims instants l’Espluga va marcar dos gols que li van permetre remuntar i marxar al descans amb avantatge al marcador (1-2).

A la segona part va empatar Pau Esquerré, però de nou es van avançar els visitants. Robert Carles va transformar un penal comés sobre Ferran Pons, per a tornar a igualar, encara que en els últims instants, els visitants van aprofitar una errada rival, per aconseguir el gol de la victòria, en un partit poc inspirat per part dels ampostins, que dijous a les 21:30 hores disputen un partit que tenen pendent a la pista del CN Reus Ploms, i diumenge jugaran el de la corresponent jornada a la del Vendrell.