IniciPoliesportiuEsgrimaIvan Borodin, Ferran Tomás i Daniela Pinyol competeixen en la Coupe du...

Ivan Borodin, Ferran Tomás i Daniela Pinyol competeixen en la Coupe du Danube de Bratislava

La Sala Esgrima Amposta ha estat representada per Ivan Borodin, Ferran Tomàs i Daniela Pinyol en la Coupe du Danaube a Bratislava, primera competició en l’àmbit europeu cadet de la temporada. En la competició masculina van prendre part un total de 309 tiradors, pertanyents a 33 diferents països.

Ivan Borodin va finalitzar entre els millors de la delegació espanyola, perdent en segona ronda amb l’ucraïnès Antonio Pomchenko (15-11), després de quedar exempt en la primera, i superar una poule en la que va tenir com a rivals a Ali Mustafa Secik (Turquia), Maksym Mykytenko (Ucraina), Daniil Zlobin (Russia), Julius Ruppenthal (Alemanya), Jakub Coufal (Txèquia), i Jan Brzezowski (Polònia).

Ferran Tomàs va perdre en la primera ronda del quadre, davant el suis Nathamel Desmeules (15-11), després de superar una poule amb Emil Kanvasi (Hongria), Ajit Sivakumar (Estats Units), Alexis Perrier (França), Patrik Volak ((Txèquia), Fedor Khaperskiy (Rússia), i Frederik Zimmerman (Alemanya).

En la competició femenina amb participació de 241 tiradores, Daniela Pinyol va caure en una poule on tenia com a rivals a Emil Abdinova (Azerbayan), Cagla Aytekin (Turquia), Neolie Lippert (Suècia), Magda Louna Maiga (Suïssa), Aghate Deschamps (França) i Sara Gu (Estats Units).

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 1 =

Últimes notícies