IniciPoliesportiuHoquei PatinsEl CHP Amposta perd a Cambrils en l'inici de la Segona Catalana...

El CHP Amposta perd a Cambrils en l’inici de la Segona Catalana d’hoquei patins

ESPORTS // El conjunt ampostí va sortir derrotat de la pista del CP Cambrils, en la primera jornada de la lliga de Segona Catalana d’hoquei patins.

Els locals van ser més efectius, que el seu rival, que tot i avançar-se al marcador en els primers segons de partit amb un gol de Pau Esquerré, va encaixar tot seguit el de l’empat. El Cambrils va encertar davant la porteria contrària, mentre els ampostins van desaprofitar molt bones opcions per marcar. Al descans es va arribar amb 4-1, i la segona part va resultar molt igualada, on els ampostins van intentar la remuntada, però marxant sense puntuar, al finalitzar el segon període, amb un parcial d’empat a un gol, el dels visitants marcat per Robert Carles, finalitzant el partit amb 5-2.

Van jugar pel CHP Amposta, Juan Pablo Alba, Josep i Ferran Pons, Joan i Pau Esquerré (1), Robert Carles (1), Roger Cadenas, Pau Estudillo.

Este divendres està prevista la disputa la segona jornada, on els ampostins buscaran la revenja davant el CP Cambrils, en un partit programat a les 21:45 hores al pavelló d’Amposta.