IniciMotorEl circuit aragonès de Zuera va ser poc propici per als germans...

El circuit aragonès de Zuera va ser poc propici per als germans Jordi i Xavier Albertón

ESPORTS // El debut de la Yamaha R125 bLU cRU Cup, va ser una de les notes més destacades de la prova de Copa Catalana de Promovelocitat, disputada al circuit de Zuera. Un dels pitjors aliats dels pilots, el vent, va ser protagonista al llarg de tota la jornada al traçat aragonès, que no va ser gaire propicia per als pilots ebrencs.

Jordi Albertón en el seu debut en la Copa del Mediterrani de velocitat de la Yamaha RI 25 bLU, quan estava rodant molt bé, va patir una caiguda que li va provocar una fractura en tres dits de la mà.

El seu germà Xavier, un tan afectat i amb problemes en la moto va finalitzar quart les dos carreres, i ocupa la segona posició en Promo 2, amb 202 punts per darrere de Cesc Obiol (Simonety School), 222.

Els pilots del MC Circuit de Móra, Arnau Aragón i Joel Mora ocupen el quart i sext lloc, amb 129 i 98 punts, en Promo1, després de finalitzar esta prova en octava i sexta posició. El líder és Izan Rodríguez (MC Vallisoletano), amb 240 punts.