IniciPoliesportiuHoquei PatinsEl CHP Amposta s'estavella davant la defensa del Ribes

El CHP Amposta s’estavella davant la defensa del Ribes

La derrota a la seua pista amb el Ribes CP Ladycel, complica més la situació del CHP Amposta, i les seues aspiracions de mantenir-se a la Segona Catalana.

L’equip ampostí amb la baixa de Pau Esquerré, va començar per davant al marcador amb el gol de Robert Carles, però va tenir sempre molts problemes per superar l’ordenada defensa d’un rival experimentat, que va marcar el gol de l’empat, resultat que assenyalava el marcador al descans. A la segona part els locals van dominar, però sense moure amb rapidesa la bola. Els visitants a la contra van ser més efectius i van sentenciar el partit.

La pròxima jornada, l’equip ampostí juga a la pista del HC Montboi, segon classificat a les 19:30 hores.