IniciPoliesportiuRemPodis del Club de Rem Delta i CN Amposta a l'estatal de...

Podis del Club de Rem Delta i CN Amposta a l’estatal de rem ergòmetre

El Polideportivo Karela Kiroldegia d’Orio al País Basc, va acollir el Campionat d’Espanya de Rem ergòmetre, amb la participació de més de tres-cents participants i gairebé mig centenar de clubs, amb els ebrencs Club Nàutic Amposta i Club Rem Delta de Sant Jaume d’Enveja.

Alhora organitzat també per la Federació Espanyola de Rem, la Federació Basca de Rem i el Club de Rem Olímpic Orio Arraun Elkartea, es va portar a terme el V Open d’Espanya de Rem Indoor.

El campionat, sent aquesta la seva vint-i-dosena edició, és el principal en l’àmbit estatal en modalitat indoor, i es va disputar en categories aleví, infantil, cadet, juvenil, sub-23, pesos lleugers, absolut, veterà i paralímpic, tant en homes com a dones. Els esportistes van remar 500 metres en categoria aleví, 1.000, en infantil i veterà, 1.500 els cadets i 2.000 la resta de categories.

En el Campionat d’Espanya de Rem ergòmetre, va destacar la medalla de plata en Sub-23 de Sergi Olid (CR Delta), només superat per Koxme Burutarán (Olizola-CRO Orio Arraunketa Elkartea), amb quinta posició del seu company d’equip Jaume Casanova.

En la categoria absoluta femenina, Aina Cid (CN Amposta) es va penjar la medalla de bronze per darrere de Virgínia Díaz (Raspas del Embarcadero), que va establir un nou rècord d’Espanya i Esther Briz (CN Helios).

Per part de l’equip ampostí, en veterà masculí (65-69) quart lloc de Basilio Fernández (CN Amposta), o octau de Marta Mariano en pes lleuger. En el CR Delta, dotzena posició d’Eduard Colomé i Núria Olid i quinzè de Júlia Albacar en cadet, entre els més destacats.

En l’Open d’Espanya de Rem Indoor, excel·lents resultats del Club Rem Delta, amb medalla d’or en Relleu Sprint cadet (500 metres), primer lloc també de Sergi Olid i bronze de Jaume Casanova en sub-23 (2000). Or d’Eduard Colomé en cadet masculí (500) i plata (1.500), i en cadet femeni bronze (500), per a la parella amb Aitana Edrosa (CDB Remeros del Eo Vegadeo) i Núria Olid (CR Delta).