IniciPoliesportiuHoquei PatinsEl CHP Amposta trenca la ratxa negativa de resultats i supera al...

El CHP Amposta trenca la ratxa negativa de resultats i supera al Finques Prats Lleida

Després d’alguns resultats negatius, el CHP Amposta es va retrobar amb victòria en la recta final de la segona fase de permanència del grup 1-2.

En la sexta jornada es va imposar per un contundent 7-2 al Finques Prats de Lleida, en un partit que el conjunt ampostí va resoldre al segon període. Robert Carles va avançar als locals, encara que l’equip lleidatà aconseguir l’empat.

L’Amposta no aconseguia superar al porter Bernaus, en algunes ocasions amb remats que es van estavellar al pal, i en altres la falta d’encert en el remat. Pau Esquerré va marcar el segon gol, permetin al seu equip, marxar al descans amb una mínima renda favorable.

Va canviar la dinàmica del joc a la segona part. Els ampostins van millorar la seua capacitat ofensiva, i van estar més inspirats en atac. Els gols per aquest ordre de Robert Carles, Josep Garcia, Pau Esquerré, Josep Garcia i Robert Carles, van sentenciar el partit. Els visitants van marcar el segon gol a cinc minuts per al final, per maquillar el marcador, però sense opcions de puntuar, en una segona part d’iniciativa local.

Després del parèntesi de Setmana Santa, la competició es reprendrà amb uns dos últims partits molt complicats per al CHP Amposta, el de la sèptima jornada, rebent el 16 d’abril al HC Caldes de Montbui i en l’última el 21 d’abril visitant la pista del CP Vilafranca.