IniciPoliesportiuAtletismeMedalla d'or d'Hailu Estrampes al Campionat d'Espanya d'Hivern de Llançaments Llargs Menors

Medalla d’or d’Hailu Estrampes al Campionat d’Espanya d’Hivern de Llançaments Llargs Menors

Continua el domini d’Hailu Estrampes en la modalitat de llançament de javelina. El representant del CA Ascó, després d’imposar-se al Campionat de Catalunya, es va penjar també la medalla d’or al Campionat d’Espanya disputat simultàniament a les pistes de la Universitat Jaume I i Gaetà Huguet per tercer any consecutiu, amb la participació de 144 atletes en les categories sub-20, sub-18 i sub-16.

En la categoria sub-18, Hailu Estrampes va enviar la javelina de 700 grams a 69,76 metres en el tercer dels sis intents, llançament que li va permetre, puja al més alt del podi, que va compartir amb Alejandro Esteban (Sporting Segovia), medalla de plata amb 59,85, i Rafael Mahiques (València CA), bronze amb 57,84.

També va competir Bianca Semacaritt (UA Montsià), en llançament de martell sub-16, finalitzant en octava posició amb 29,53.