IniciPoliesportiuCiclismeEl ciclista canareu Edu Prades comença una nova temporada amb el Caja...

El ciclista canareu Edu Prades comença una nova temporada amb el Caja Rural

El ciclista d’Alcanar, Eduard Prades, ha començat una nova temporada, de nou amb el Caja Rural-Seguros RGA. La primera carrera internacional al calendari es va disputar al G.P. La Marsellesa. La prova gal·la va oferir el seu clàssic perfil ple de cotes favorable a corredors potents, i el triomf va quedar finalment en mans del nord-americà Nelson Powless (EFE) després d’un encertat atac al qual no va poder respondre el pilot, entrant a la meta amb u9n temps de 4:19’13”.

Al gran grup van creuar la meta tres homes de Caixa Rural-Segurs RGA: Joel Nicolau, Eduard Prades i David González. El ciclista canareu va entrar a 1’55” del guanyador com els seus companys d’equip David González i Joel Nicolau.

La prova va constar de gairebé 170 quilòmetres amb sortida des de Marsella i arribada a Septèmes-les-Vallons.

Abans va inaugurar la temporada amb la Clàssica Comunitat Valenciana de 190 quilòmetres, amb sortida a Valencia i arribada a La Nucia, amb triomf del belga Arnaud de Lie, entrant Prades a 1’50”.