IniciPoliesportiuEsgrimaL'ampostina Daniela Pinyol, sexta al Torneig Nacional d'Esgrima Cadet a Ciudad Real

L’ampostina Daniela Pinyol, sexta al Torneig Nacional d’Esgrima Cadet a Ciudad Real

La tiradora ampostina Daniela Pinyol (SE Amposta) va finalitzar en les posicions de privilegi al Torneig Nacional d’Esgrima Cadet masculí i femení, disputat al pavelló Principe Felipe de Ciudad Real, per a participants entre 15 i 17 anys, organitzat pel Club Espadas de Calatrava de Ciudad Real, a proposta de la Federació Nacional d’Esgrima, en col·laboració amb l’Ajuntament de Ciudad Real, Ciudad Real Esport i la Junta de Comunitats de Castella la Manxa. Cal destacar que el torneig era classificatori per al proper Campionat d’Espanya. Pel que fa als participants, van competir un total de 103 nois i 77 noies.

Daniela Pinyol va finalitza en una meritòria sexta posició, perdent els quarts de final amb Martina Torrego (CE Pozuelo de Madrid). Abans va accedir al quadre final, després de superar amb molta solvència la seua pole. En la primera ronda del quadre, va superar a Elena de Cuenca (VCE Valladolid), 15-6, en la segona a la portuguesa Madalena Alvin, 15 9, i en octaus de final a Norma Benítez (SA Montjuic), 15-10. Alexandra Borodina, l’altra representant de la SE Amposta, no va poder superar la seua pole.

Silvia Gómez (CELC Madrid), es va proclamar campiona, superant en la final a Martina Torrego (CE Pozuelo Madrid).