IniciPoliesportiuCiclismeEl ciclista d'Alcanar Benjamí Prades s’imposa en la Pujada de Cardó amb...

El ciclista d’Alcanar Benjamí Prades s’imposa en la Pujada de Cardó amb rècord inclòs de la prova

El ciclista d’Alcanar Benjamí Prades no va donar cap opció a la resta dels participants i va dominar amb autoritat la trenta-sisena edició de la Pujada a Cardó, tradicional prova organitzada per la Penya Ciclista Ribera d’Ebre, amb sortida a Rasquera i un recorregut de 9 quilòmetres contra rellotge, amb arribada a l’emblemàtic balneari de Cardó. El ciclista canareu va ser el més ràpid, invertint un temps de 17’34”, que li van permetre guanyar la prova per segona vegada, i a més batre el record que desde el 2006 estava en possessió de Sebastià Franco amb 17’57”. Prades ha rebaixat la marca en 23 segons, establint per tant una nova millor marca.

En segon lloc va entrar Joaquim Carlús amb 18’06”, seguit de Carles Juncosa, 18’57”, que té al seu palmarès tres títols de la prova, Salvador Trias, 18’58”, el primer en la classificació social. El millor de la categoria de promeses va ser Eric Trillo, 21’21”, i les tres primeres femenines per aquest ordre, Ariadna Figueres, 26’09”, Ainara Inarejos,27’10” i Maria Gari, 28’09”, la primera social.

En trenta tresena posició va entrar Aleix Moreno, 26’13”, el participant més jove, i en quaranta novena, Jaime Paredes, 28’35”, el de més edat.

En la modalitat de BTT el primer lloc, i també el més destacat social, va ser David Kopancov, 223’35”, seguit d’Eric Gallardo, 24’35”, i Fran Mawrtínez, 28’16”, segon social. La primera femenina i social va ser Laia Llauradó, 33’48”. Van participar un toal de 75 ciclistes, 63 en ciclisme i 12 en BTT.

Sebastià Franco amb 8 tìtols, continua encapsalant el palmarès de la prova, seguit amb tres per Néstor Biosca, Jeroni Vázquez, Daniel Ejarque i José Antonio Añon.