IniciAtletismeRunning SèriesLlorenç Sales i Cèlia Callarisa dominen la Cursa Urbana de la Galera

Llorenç Sales i Cèlia Callarisa dominen la Cursa Urbana de la Galera

Llorenç Sales, pletòric el cap de setmana, va ser el més ràpid en efectuar el recorregut de 10 quilòmetres de la catorzena edició de la Cursa Urbana de la Galera, sèptima prova puntuable del Circuit Running Sèries de les Terres de l’Ebre, organitzada pel Centre Excursionista Roca Miloca, amb el suport de l’Ajuntament de la Galera, amb sortida des del Casal Municipal amb dos avituallaments líquids.

Com en el 2019, l’atleta local Llorenç Sales, que tambè va guanyar la Milla de Jesús,  va aconseguir la victòria, en aquesta ocasió amb un temps de 35’32” , seguit per Xavier Ortin, 35’51”, primer veterà, i Enric Sales, 37’49”, David Roda, 37’50”, i Gerard Albiol, 38’29”. La primera classificada femenina i veterana va ser Cèlia Callarisa, 43’14”, amb segon i tercer lloc de Clàudia Giménez, 47’40” i Olga Casanova, primera sènior 48’19”, quarta va ser Lina Meseguer, 50’35”, i quinta, Elena Segura, 50’52”.

Van competir un total de 65 atletes, amb el Sales Distance com l’equip més participatiu, i bona presencia també d’atletes en les curses infantils.

Després d’aquesta prova i quan resten les de l’Ampolla, Amposta i Gandesa, en la modalitat de 10 Km., Xavier Ortín i Cèlia Callarisa, augmenten la seua renda al capdavant de la classificació general de la Running Sèries Terres de l’Ebre.

La pròxima cita serà la Cursa de l’Ampolla de 5 i 10 quilòmetres el 23 d’octubre.