IniciPoliesportiuCiclismeEl ciclista de Moldàvia, Alexandr Pliuschin, s'imposa en la tercera edició de...

El ciclista de Moldàvia, Alexandr Pliuschin, s’imposa en la tercera edició de la prova Terra de Garnatxes a Gandesa

Alexandr Pliuschin (Abudhabi Cycling Club), ciclista de Moldavia de 34 anys, amb un temps de 2:.22’.22”, a un promig de 38’35 qm/h., va aconseguir la victoria en la tercera edició de la prova de carretera Terra de Garnatxes, organitzada pel CC Garnatxa Bikers, amb un recorregut de 91 quilòmetres. Els corredors van haver de donar tres voltes a un circuit de 30,3 quilòmetres, amb sortida i arribada a Gandesa, que també va passar per les poblacions de Batea i Vilalba dels Arcs. En total, van participar 146 ciclistes dels quals 62 van finalitzar la prova. La segona i tercera posició van ser per a Ricard Fitó (Transluján-CC Mollet) i José Antonio Naharro (Conservas Hoya), que van entrar a un minut i 3 segons del guanyador. Oriol Muntanyola i Miquel Escolà a un minut i 8 segons en novena i dècima posició, van ser els més destacats del Controlpack Badia.

En sub’23 el primer va ser José Antonio Naharro (Conservas Hoya- Telenort); en Master-30 Ricard Demiguel (CC Miami Megabici); en júnior Ricard Fitó (Translujan CC Mollet); en Máster-40 José Fèliz Talledo (CC Lefa Team); en Master-50 Javier Santamaria (Grupo El Reloj-Ambikes) i per equips primer lloc per  l’Ayala Cycling Team i el Controlpack Badia en segona posició.