IniciAtletismeCurses de MuntanyaNou èxit del tècnic deltebrenc Rafa Flores amb la selecció catalana de...

Nou èxit del tècnic deltebrenc Rafa Flores amb la selecció catalana de trail

Rafa Flores segueix acumulant èxits com a tècnic. En aquesta ocasió va sumar un nou títol amb la selecció catalana, que es va penjar la medalla d’or en la categoria masculina en la tercera edició del Campionat d’Espanya de Trail Running per Federacions Autonòmiques, disputat a El Paso, illa de La Palma de Canàries.

Catalunya es va proclamar campiona en la categoria masculina i va aconseguir el subcampionat en la femenina. També va assolir el títol de promoció en la categoria femenina i el subcampionat en la masculina. A la categoria Sub23 només es va disputar la categoria masculina, on l’equip català ha aconseguit el campionat.
El títol estatal masculí es va aconseguir amb gran diferència amb els següents classificats, Múrcia i Andalusia. Jan Margarit va ser el primer individual amb un temps de 2h23:34, Miquel Corbera va entrar en la quarta posició amb 2h26:15 i Eduardo Hernandez , sèptim amb 2h28:17, són els tres atletes que van puntuar per aconseguir el títol estatal.

En dones, l’equip del País Basc va ser el guanyador, Catalunya es va situar segona i Andalusia en la tercera posició. L’Anna Comet va ser la millor catalana amb la tercera posició individual amb 2h53:42, Mireia Pons quinta amb 2h58:11 i Gisela Carrión sexta amb 3h05:46.

A la categoria de promoció femenina, l’equip català va aconseguir el títol estatal amb l’Aroa Berenguel amb la segona posició individual, Blanca Batlle, quinta i Martina Gonfaus sèptima. En homes, l’equip català va ser segon darrere del País Basc que va aconseguir el títol. Jan Torrella va entrar en la segona posició individual i Víctor Blasi en la dècima. De fet, el primer atleta a entrar a meta va ser l’Enric Lore, però el van desqualificar per falta de material obligatori. Amb aquesta primera posició l’equip català també hauria assolit el títol de promoció.

A la categoria Sub 23, l’equip català també es va proclamar campió, amb Miquel Corbera en la primera posició individual i Arnau Marín en la tercera.